Aug 29, 2012

Awak, terima kasih ye

 
 
ni entry menggedik tahap impak maksima.. 
 
Semalam saya puasa enam.. memula awak kata xboleh kuar untuk temankan saya berbuka.. tetiba awak dah kat depan umah sebab saya mengadu kata kedai makan jual lauk tengah hari, tambah lak saya malas masak.. awak pun tau kan..
 
 awak suke buat suprise.. sampai saya selalu "tanjat gegurl".. hahaha.. pas raya hari tu, awak bawa saya pegi Bukit Tinggi.. wuwuwu..memula teruja, tapi sampai sana, agak hampeh la jugak.. tapi tetap ucap terima kasih kat awak.. see, suka buat suprise lagi..

masa raya tu lak, kira anny kite la.. *ok, gedik*.. dan sekali lagi awak buat suprise.. awak bagi saya ini..

saya rasa dihargai sangat.. untuk awak, terima kasih banyak ye.. =)


menyampah tak baca entry ni.. aku tak pernah buat entry untuk dia hey..untuk dia hey..untuk dia.. ehh, ternyanyi lak.. selain family, dia pun selalu buat aku happy.. 
 
okla, sebenarnya aku ngah perah kepala wotak nak buat entry apa.. takkan nak buat entry pasal raya je.. bosan tahuk.. ok..ok..sambung ketuk kepala

notakecik : bahagia tu perlu dicari, bukan dinanti seperti menunggu bula jatuh ke riba.. =)

48 comments:

  1. eh entry raya akak belum abis lagi ni...kalu bosan p sana jejauh...hahaha

    ReplyDelete
  2. jenjalan la nti idea tu mesti dtg hehe

    ReplyDelete
  3. bunga makin byk dlm taman hati tu..he3..pray for both of u to be '2gther' soon..♫jgn tungu lama2..nnti lama2♫ eh ternyanyi lh pulak..;-)

    ReplyDelete
  4. @♥cikmOt♥ : haha..bc org lain punye xbosan, sendiri punye yg bosan kak..

    ReplyDelete
  5. @BERT : ikutkn hati nk window shopping je..hehe

    ReplyDelete
  6. so sweet lah..ada suprise yg menggembirakan..hihih

    ReplyDelete
  7. Sweetnya awak. Cantik cincin ☺☺

    ReplyDelete
  8. wahhh dpt cincin emasss ...

    * cute nye blog awk ni ...

    SALAM KENALAN & SALAM LEBARAN dari kami

    ReplyDelete
  9. @AzuraFazil DIN ; mekaseh²..


    salam kenal juga.. =)

    salam aidilfitri

    ReplyDelete
  10. @ct kektus : hahaha.. suke tau nyakat akak.. cewahhh

    ReplyDelete
  11. alalala shuwit nyaaa, hehe..ok cepat kawin sekarang! :)

    ReplyDelete
  12. wahhh...so sweet la "dia" tu..best2 :)

    ReplyDelete
  13. so sweeeettt!

    tak menyampah la, senyum sorang² adelah baca ;-)

    eh, saya suka cite raya..update la x bosan punya

    ReplyDelete
  14. @♥ Wina ♥ : hehe..malu lak..


    eh, suke ye.. tp dh xtau nk citer apa...

    ReplyDelete
  15. ehemm ehemm..dah ada cincin tu...^__^

    ReplyDelete
  16. waa bestnyaaa seprais gitu... hehehehe

    ReplyDelete
  17. wewitttttttttttt.
    akram tak pernah nak suprise2.
    nyampah. hahaha.

    cewahhh

    ReplyDelete
  18. sweetnya dapat cincin lg tu..hihi..semoga berkekalan dear ;-)

    ReplyDelete
  19. org tgh bahagia la katakan... akak pun tumpang hepi dik...

    ReplyDelete
  20. bestnyer dpt cincin, sure hapey giler ni!

    ReplyDelete
  21. ahhh teringat kisah dulu :)
    sweet la kamu!

    ReplyDelete
  22. wah bestnya... suka buat suprise gini.. cantik cincin.. pewwitt...

    ReplyDelete
  23. ahaha memang nyampah ekekke
    sbb entry raya akk pun lom habis
    lalalalala ;)


    untungnyeeeeeeeeee badan si dia sgt2 lomantik ! awwwwwwwwwwww

    ReplyDelete
  24. untungnya ada orang buat suprise, confirm la ni jadik puan tahun depan. phewitttt!! :)

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum mizz...alahai sweetnya dah ada orang beri cincin tanda la...bila la jadinya ni mama plak yg x sabar nyer...:)

    ReplyDelete
  26. sweetnya 'awak'tu... jaga bebaik... selamat berpuasa enam...

    ReplyDelete
  27. satu jer....mintalah 4 ke 5 ke...hehe

    ReplyDelete
  28. so sweet la MK punya 'awak' tu...
    bila lg??

    ni no fon akak 017-3213039.
    rumah kt sri gombak.jauh gak sbb mk dok bangi, tp kalu ada kt area KL singgah la. ajak 'awak' tu skali.

    ReplyDelete
  29. akak cincin cantik woOOO... sorry ya xdtg umah. no fon pun takde raya haji boleh tak heeee...

    ReplyDelete
  30. wah gediks sungguh ehehehhehe tp best la dpt adiah!!

    ReplyDelete
  31. wahahaha tanjat kakak..dah sampai waktunya kah?

    adik jgn lupa akak..dah lama menanti ni hehehe..

    adikku dalam ati ada stoberi pulak dah skrg ni huhu

    ReplyDelete
  32. eee gediknya eee gediknya...mcm ayuni suka sgt sebut gedik sampai aiman menangis²..harap tabiat surprise itu sampai berterusan wpun dah berank pinak..amin..

    ReplyDelete
  33. mcm dah xlama je nak bertukar status nie..hehe.. :) tumpang hepi la ye..

    ReplyDelete
  34. okei jgk skali skala buat entry pesal si dia... kalo slalu tu yg masalah tuh.... hehe
    buat je entry apa2 misstina, asalkan org boleh baca sumthing....

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com