Aug 16, 2012

Mee Tonggek, Iftar, Camwhore

 
 
Semalam adalah last iftar dengan kengkawan.. sebab hari ni n esok ada yang dah balik kampung.. kununnya nak iftar kat dataran putrajaya macam hari tu, tapi penuh.. ada event kot kat masjid Putra tu.. penuh bas je.. 

Semalam plan pun last minute.. macam biasa, pegi bazar ramadhan Putrajaya.. aku dah aim mee tonggek je sebab ramai kata sedap.. mujur ada 2gerai.. satu gerai tu dah habis dah mee feberet aku.. terjah satu lagi la..
ni la dia mee tonggek tu.. makan bersama ayam goreng apa tah aku lupa.. memang habis aku bedal!!

kali ni bertiga je sebab Nani kata nak cuci kete dan ada hal.. so, aku, wani dan siti je.. dalam otw ke picc tu, aku nampak kete bf yang katanya iftar bersama dak neo kat Padi House, P4.. jelly!!! tak apa la, syok gak buka dengan opismet, kami sempat bergossip.. kahkahkah
baju biru tu WANI, pepel tu SITI..

siap berbuka, solat.. mujur kat situ ada surau.. tak ramai orang, so selesa sikit.. oleh kerana pemandangan malam kat situ cantik, maka bercamwhore la kami.. tapi.....tapi......tetibe ada pakcik guard kata, "nak amik gambar ke? meh saya amikkan".. wuuuu, malu ko.. boleh lak dia kata, "xpe, dah biasa"..
ini self portrait.. sangat la hampehnya punnnn.. dan bila ada pakcik guard nak tolong... taraaaaaaaa


dia lak yang over tau.. "situ la cantik..sana la cantik".. pening aku.. hasilnya..boleyla... mekaseh pakcik

ehhhh, lupa lak.. semalam bos bagi duit raya dan kupon kfc.. yay!!!
sopan kan beliau.. *sebat*

notakecik : nak siapkan keje sebelum bercuti.. sakit kepala

22 comments:

  1. Mee tonggek...1st time dgr ☺

    ReplyDelete
  2. hubby kalo berbuka kt opis (cyberjaya) msti makan mee tonggek. apakah? ble ai tny mee tonggek tu pe?die kate mee tu digoreng oleh janda tonggek.trus ai kurung die dlm jamban, nk bersahur bru ai kuarkan die.fuhh..

    ReplyDelete
  3. first time dengar mee tonggek. sedap ke? dia macam mee goreng ke ape? bestnya dapat duit raya. bos kita kedekut pulak. hehe

    ReplyDelete
  4. camne gaye mee tonggek tu kak?

    ReplyDelete
  5. bangunan apa tinggi dekat putrajaya tu? ada eh bangunan tinggi kat sana? *jakun* haha

    ReplyDelete
  6. cantiknye belog adik..adik buat sendiri yer..buat untuk akak la..hehh..tapi nk free..boleh?? hehhe//gurau je

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mizz...mee tonggek???x pernah dengar mcm mana rupanya ek...:))

    ReplyDelete
  8. ayu kawan baru kat sini ;-)..salam aidilfitri ;-)

    ReplyDelete
  9. seksinyer nama mee tu..bertonggek lagi...nape namenyer tonggek tina..?? nak gak tau nih..heheh..

    akak pon gigih siapkan kerje..sambil berblogging..hahaha

    ReplyDelete
  10. uishh mee tonggek !!!
    mak aihhh
    1st time dgr jugak nie ;)
    sedap ke dik ???

    ReplyDelete
  11. first time dengar mee tonggek..huhu

    ReplyDelete
  12. nama mee tonggek.kelakar betul. hehe. nak belipun takut nanti. haha. amboi tomeynya cik tina kita..

    ReplyDelete
  13. wei..maner ko dpt mee tonggek tu??haha....saperla yg bg namer kat mee tu....raser nk cili mulut die...wakakakaa

    ReplyDelete
  14. itu rezeki raya tuh kak..

    hasil gambar cantih tuh.. tp self pic lagi comel

    ReplyDelete
  15. lorh,,ni kat depan picc ni
    ,,dekat je,,haha,, ok,,juz nak ucapkan slamat hari raya aidilfitri,,
    saja menyingah blog org pepagi ni,,

    ReplyDelete
  16. Seronoknya ada boss pemurah. kekeke =D

    ReplyDelete
  17. seronoknye dpt duit raya,akak ni harusla x dpt dah..hehe

    ReplyDelete
  18. mee tonggek? baru ni dengar. hehe

    selamat hari raya kak, hati2 balik kg. :)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com