Aug 14, 2012

Stop Being Stupid

 
 
Pinggan tak retak nasi tak dingin..orang tak hendak kite tak hingin.. pernah dengar pantun ni?? pernah dengar?? ye, aku suke kaitkan cerita dengan pantun segala jadah..
 
ni aku khususkan untuk WANITA.. gini, kalau kau terlalu admire kat sorang lelaki tu, pastu kau kena reject kaw² punya, jangan duk terhegeh² lagi!!! pelissss la..stop being stupid gul..
 
nape nak pertaruhkan maruah kau untuk benda yang dah tentu kau tak akan dapat..  siang malam kau tergilakan lelaki tu, sudahnya, kau kena tolak macam tu je.. 

hey, listen here..ramai lagi lelaki lain ok!!! yang tak nak jugak kau hadapkan.. ni entry berbaur tak puas hati sebenarnya.. aku geram, bengang, sakit jiwa.. haihhh..

dah la, fikir sendiri.. jangan ditambah malu yang ada..

notakecik : saya sedang sakit hati!!

26 comments:

  1. laki sukelah kalau tengok perempuan mcm tu ..
    die rasa hot..aduhai wanita

    ReplyDelete
  2. Alahaiiiii... mcm cinta monyet jeee.. Arjuna dah mls nak pk pasal cintan cintun nie, susah buat sakit hati jeeee..

    senang senang suh mak ayah cari, mesti la dia nak yang terbaik tuk anak dia... :)

    ReplyDelete
  3. erkk...tak mungkin itu saya...hurmm

    ReplyDelete
  4. eeerkkk memang stupidlah kalau macam tuh...

    ReplyDelete
  5. kalau kite kat tempat akk pn skt hatiii

    ReplyDelete
  6. mmmm mmmm...
    bunga bukan sekuntum, kumbang pun bukan sekor... buaya pun bukan sekor jugak kan...

    ReplyDelete
  7. hmm.. sepupu akak ada sorg mcm ni. dok tunggu kt sorg tu. setiap2 ari dok apdet fb jiwang. sedangkan lelaki tu xde pape pn.hanya anggap peminat biasa jek. dia berhabis duit beli mcm2 kt lelaki. antr gi epot mcm2 lg la.

    p/s: dia minat kapten pemain bola sepak.

    ReplyDelete
  8. akak..ni first time dengar pantun tu..huhu

    ReplyDelete
  9. tapi kalau dah suka semuanya tak dipedulikan..hehe

    ReplyDelete
  10. kalu org dah tanak biar je..cari je yg lain.

    ReplyDelete
  11. itu lah...dia nak jugak pada aaron aziz... dah cakap jangan tapi dia nak jugak.

    ReplyDelete
  12. Jika benar cinta itu buta,
    Butakah hatiku??!!!
    Ish3... Lagu mana gitu??!!
    buta mata tak nampak jalan didunia
    tp lg bahaya pabila buta hati. Tidak nampak petunjuk cahaya... Fikiran telah 'kosong-kosong'.

    Hati2...

    ReplyDelete
  13. erkk...tahun lps sy minat sorg mamat nih..risik2 kat die, tp jual mahal pulaks...tp tahun ni dh jadi suami sy..kih3

    ReplyDelete
  14. yer saya setuju.. heeee... selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  15. kdg2 itu yg buat seseorg lelaki jadi besar kepale coz ppuan dok admire sgt kt dia even hakikat x sebagus manapun...

    ReplyDelete
  16. betul tu nnti orng kata hidung x mancung pipi tersorong2 kankankan!

    ReplyDelete
  17. 안녕하세요~WE SELL HANDMADE STUFF IN OUR BLOG SHOP! WE HAVE BAGS, POUCHES, KEY MANAGER, ACCESSORIES AND MANY MANY MORE! PLEASE VISIT OUR BLOG!^^ 감사합니다!
    좋은 하루 보내세요~~^^ http://www.twinscraftlife.blogspot.com http://www.thesoaplicious.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. ni akak stress tgk org depan mata jadi mcm tu ei.. =)

    ReplyDelete
  19. sesetengah laki ni buaya terlatih. muhun berhati2. hiks

    ReplyDelete
  20. gua ada komen tadi. hihik, salah nama

    ReplyDelete
  21. aduhai wanita...dah elok cantik rupa napa letak kepala di hujung kaki lelaki..tak syg kah pd maruah yg sptotnya di sanjung tggi..bukn utk dihina sebegini ^_^

    ReplyDelete
  22. salam si cntik mnis.diera sggh blog glmour nih.subhanallah indhnya!diera klik suma iklan yg ada.^_^

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum mizz...betul tu jgn terlalu ikutkn hati...sukalah orang yg betul2 menyukai diri kita seadanya jgn menyukai orang yg kurang menyukai diri kita...:)

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum mizz....selamat hari lahir...dtg blog mama yer...:)


    http://maszull.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-lahir-buat-blogger-mizz.html

    ReplyDelete
  25. aduh, nape sakit hati ni?...
    memang kadang2 ada je pempuan yg bersikap cam tu.. dah terang2 boy tu tak nak kat dia, dia stil lg dok kejar2 boy tu.. kadang2 kite yg tengok ni yg kesian kat dia, tpi dia tak kesian pulak kat diri dia.. huhuuh

    ReplyDelete
  26. em kadang2 tak tahu nak buat mcm mana dgn org macam ni. kadang2 smpai kena buli dgn laki tu. laki tu smpai bila2 pun taknak terima dia.

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com