Aug 15, 2012

Terima Kasih

 
 
Ermmm, sebenarnya ikutkan tak nak buat entry ni.. tapi sebab nak ucapkan terima kasih, maka terhasil la entry ni.. malu ni sebenarnya..
 
buat blogger NajihahFara dan Mama Maszull, terima kasih banyak² sebab sudi buat entry khas untuk saya..malu titewww
entry NajihahFara => tekan SINI
entry Mama Maszull => tekan SINI

TERIMA KASIH UNTUK MEREKA YANG SMS, WHATSAPP, BBM, POST KT FACEBOOK, POST KAT TWITTER semata² nak wish besday untuk diri kecik ni.. sangat terharu.. 

tak lupa yang sanggup kejutkan saya jam 12 malam menggegarkan saya kerana nak wish besday.. tq so much dear.. ingatkan anda lupa..hehe

ramai yang nak tengok saya naik pelamin.. semoga doa² kalian akan dimakbulkan..

ada gak yang tanya besday yang ke berapa.. yang ke 27 ye uols.. nampak macam baru 18 tahun kan.. hehehe.. ok, perasan!!

TERIMA KASIH SEKALI LAGI!!!!

notakecik : saya kemengantukan..tapi hilang mengantuk bila pc opismet buat hal..grrrrrrr

12 comments:

  1. hehehe...biar umur tua tapi hati sentiasa muda..opss >_<

    happy birthday!!

    ReplyDelete
  2. eh 27 ke kita igtkan akak tua setahun jerk dari kita hee~~~

    ReplyDelete
  3. hepi besday tina .... aku ingat muda lagi rupenye setahun je kita beza...kiki

    semoga jodoh panjang dan dipercepatkan

    ReplyDelete
  4. eehh.. bday MK ke? xtau akak.
    anyway selamat ulangtahun, segoga murah rezeki, sihat sentiasa, cepat dapat jodoh.

    ReplyDelete
  5. alamak sy mcm tak wisj jer lagi kat akak kan.. happy birthday kak yg ke 27.. xmampu lah nah buat gempak2 tuk akak.. =)

    owh, akak lagi muda dari kakak sy..

    ReplyDelete
  6. akk awek mudaaa tu. phewitttt. cepat2 kawen. ;)

    ReplyDelete
  7. Akak, besday kite sebelah2 ke? Hoho. Boleh celebrate same ni. Haha

    ReplyDelete
  8. happy belated kakak! cecepat naik pelamin! wink2.
    anyway, selamat hari rayaaaa!
    hati2 kalau balik kampung ehhh.

    ReplyDelete
  9. saya wosh kat fb semalam.:)) tapi nak wish lg skali, hehe. happy birthday cik tina !:D

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com