Aug 17, 2012

Wish Raya

 
 
Aku tau ramai dah cuti hari ni.. dan ada yang dah balik kampung.. hati² memandu ye.. aku ngeri betul tengok eksiden ni.. serta merta lutut aku ketar..
 
oleh kerana dah ramai wish raya.. siap buat pantun..kad raya..ada gak buat vlog.. wuuuuu.. dan aku dicabar untuk buat vlog jugak.. sorry, memang tak la aku nak buat.. segan kot... aku kan pemalu.. *muntah pink*
 
Tengok je la kad raya aku ni.. ecehhhh...
  Ringkas je..tapi dah cukup untuk aku sampaikan salam aidilfitri kan.. 

mana² yang nak balik kampung tu, hati² memandu.. kalau nek bas, jangan tidur je memedang.. careful!!! sampaikan salam aku yang kecik ni kat family korang..ecehhhh...

maaf andainya sepanjang saya menulis ni ada membuat mana² hati tersentuh dan terasa dengan kata² saya.. saya juga manusia yang khilaf.. saya ingin menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf buat semua..


haishh, xsabar nak balik kampung.. duk tengok jam je!!!

notakecik : baju raya dah siap iron, siap gantung dalam kete..tinggal hangkut bawa balik je.. muahahaha.. over tau budak kecik ni!!!

16 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin... sume org dh balik. no komen..huhu

    ReplyDelete
  2. wahwahwah cun ape kad raye nye tu!
    mizz Tina, slmt hari raye ye..
    maaf segala slh silap jugak :)






    slm lebaran,
    cik ana

    ReplyDelete
  3. memandu kalau perlahan bisa terlelap...kena laju jugak...heehee

    ReplyDelete
  4. slmt hari raye kak. jumpe kat kampung nanti. Batu pahat eh? hihi drive leklok.

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya jugak yee....dan hati2 memandu ye...

    ReplyDelete
  6. Salam Aidilfitri kakak cungg.
    nak duit raya boleh? adikmu ni masih bersekolah. hewhew.

    ReplyDelete
  7. kak.. selamat hari raya jugak eih.. ati2 balik tuh.. ke dah sampai??/ ekeke

    ReplyDelete
  8. adikku slamat ari raya..akak mohon maaf kalau ada salah silap, kecik hati terguris hempedu huhu..

    blk kg makan banyak pun tak pe..badan awak tetap macam tu jugak hahaha..jelesss!

    sayang kamu adik :)

    ReplyDelete
  9. salam adidlifitri dari saya sekeluarga jugak
    maaf zahir batin

    ReplyDelete
  10. Selamat hari raya mk.... Nak wet raya...heheee...

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com