Sep 24, 2012

Addicted

 
 
Lately ni, semua duk bercerita pasal Adam & Hawa.. dengan aku sekali terjebak walaupun nan hadoo astro kat umah.. mujur ada la kak zizah yang tolong donlodkan.. muehehe.. 

aku dah jadi melekat kat drama tu.. siyesli, sangat best dan totally sama dengan novel berbanding adaptasi lain.. so, ni dah kira satu benda yang aku addicted.. sebab aaron aziz?? no..no.. and no.. aku bukan peminat beliau.. tapi sebab jalan cerita tu best..
 

satu lagi benda yang aku melekat, GAME!! aku ni spesis jarang nak terpengaruh dengan game².. kalau dulu ada game cucuk tanam kat FB.. kemain ramai rekues suh jadik jiran, aku ignore je.. lelama aku blocked terus, senang.. pastu ni tah pape game yang masuk..poker la, hape la.. 

balik pasal game, aku dah tersuke kat game smurf village.. kemain comel diorg tanam pokok.. memula, aku main macam tah pape.. lelama dah teruja.. walaupun kampung aku serabut..
ni la salah sorang smurf aku.. duk rehat atas bangku.. hahaha..cute gilos!! gambar xcantik sebab aku amik gambar atas fon, bukannya screen capture.. 

aku tak tau la aku yang lambat ke apa.. tapi siyesli game ni best.. korang try la.. hurmm, dah tua pun men mende macam ni.. huh

notakecik : mata makin layu..wuwuwu

21 comments:

  1. series adam & hawa tu best lebih2 lagi abg Aaron Aziz nsem giler !!!

    ReplyDelete
  2. kan aku pun dh berapa kali ulang balik tgk.. bila dh weekdays aku ternanti2 Adam & Hawa kt satu blog tu ;P

    Smurf ni mmg best aku pernah main game dia yg lain, kalau yg tanam2 tu aku lgi suka main harvest moon xD
    Main dkt mana game ni?

    ReplyDelete
  3. tak penah tengok citer adam & hawa tu....

    ReplyDelete
  4. hehehe...akak pun dah parah ni...dok abis nengok drama kat video tu, baca balik novelnya...

    tapi alhamdulillah, sama jek novel ngan drama...

    baru best...

    akak tunggu ada pengarah dramakan novel ANDAI ITU TAKDIRNYA...

    ReplyDelete
  5. kita memang follow tiap malam nengok drama ni, lepas tu tetiba nak beli novelnya pulok..huhu

    ReplyDelete
  6. kita memang follow tiap malam nengok drama ni, lepas tu tetiba nak beli novelnya pulok..huhu

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mizz...cite adam n hawa memang best...:)

    ReplyDelete
  8. Tak pernah tgk lagi citer ni. Baca synopsis jer.

    Smurf...citer katun fav >_<.

    ReplyDelete
  9. Ai baru jer remove game FarmVille Dan sewaktu ngan nyer Zmn 2008 masa Ada fb nk gian main game ni hahaha

    ReplyDelete
  10. ekeke..comey smuft tue.nk download ah nnt..
    Psl adam dn hawa tue, mls ah nk ikut..xtau knp..ekekke..:-)

    ReplyDelete
  11. Kita tak pernah tengok cite tu..hmmm :(

    ReplyDelete
  12. Kita tak pernah tengok cite tu pun.hmm :(

    ReplyDelete
  13. stress lepas update smurf semua hilang back to beginning...mencik aku dah level 18 dah ......

    ReplyDelete
  14. saya dah lama tak terjebak dengan game fb ni..tapi macam best je tu...nak try ni...:)

    ReplyDelete
  15. eka x tgok pun adam hawa..

    hihihi

    ha kalau game,eka suka plant vs zombie.dah nak abes dah level,sekali sepupu tereset,abes eka xmo main dah..huuu

    ReplyDelete
  16. tatau la nak main game canner ...adam dan hawa tu saya da baca buku dia lama dulu..best!

    ReplyDelete
  17. novel best hihihi..i very like it...hiiii dtg cnie n follow :)

    ReplyDelete
  18. haha. kan dah ter-ketagih.

    alaa, tak tua pon. masih 20-an lagi kan kak. :D

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com