Sep 26, 2012

Alhamdulillah...

 
 
Nak mulakan entry dengan ini dulu.. tapi jap, semalam aku kabor rasa nk quit blogging kan.. btw, cuma RASA NAK QUIT je, bukan dah tetap pendirian nak quit.. banyak benda kena pertimbangkan.. aku sayang blog aku, sayang follower..sayang entry.. sayang semua.. 
 
blog ni tempat aku nak meluah.. twitter dah tak aktif, apatah lagi fb.. instagram pun sama.. so, blog je la yang ada dengan aku.. 
 
 nak post gambar ni je sebenarnya.. tapi terbebel sikit.. Thank you Allah.. =)

notakecik : mulai selesema dan skang, sakit kepala menyerang.. selera makan makin kurang.. kenapa?

31 comments:

  1. tak mo bnti blog yer kakak.. saye ayang kakak.. huwaaaa

    ReplyDelete
  2. samalah, kadang akak pun rasa gitu jugak..naper tah

    ReplyDelete
  3. smoga sihat cpt dik..makan ubt ok..
    walaupun sakit, alhamdulillah dberi peluang menambahkan amalan.. :)

    kite guna waktu sebaik mungkin..jom sygku!

    ReplyDelete
  4. teruskn perjuangan.. hihi jgn mengalah:)))

    ReplyDelete
  5. Sila gi klinik yer. SMoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  6. eehhh... MK jgn la stop blogging. suka baca blog awk tau. sedey la camnie. huhuhu

    ReplyDelete
  7. jgn quit .. u just need time to relax ... have it .. & come back with new mood ..
    insyaallahh akk doakan ;)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mizz...jangan la merajuk kami sentiasa mengikuti perkembangan semasa...:)

    ReplyDelete
  9. Waalaikumsalam,

    Yup2 teruskanlah berjuang dlm dunia blogging ^^
    Semoga cepat sembuh ya..

    ReplyDelete
  10. sayang kak tinggal blog yang sempoi nih

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..masih alive dan sihat! :)

    jgn stop blogging lah..walaupun mama jarang2 komen..tp mama jadi silent reader je...

    ReplyDelete
  12. skrg ni pun aku pun sama .... tatau nape ....virus ke wei ..ke penyakit berjangkit ni

    ReplyDelete
  13. kita mlas nk upd8 entry, tp xnk stop blogging..hehe...teruskan b'blog ye...goodluck..jaga kesihatan dear

    ReplyDelete
  14. sape nak bebel kat blog lagi lepas ni kalau MK benti blog..?? hee :p

    ReplyDelete
  15. bile datang mood swing tu, wina pun rasa mcm nak berhenti je semua tapi sunyi jugak nanti kalau xde benda² nie yang buat kite tersenyum ;-)

    ReplyDelete
  16. tu ar... aku pun terpikir benda yang sama... rasa nak quit... tapi sayang... takpelah lau jarg update... yg penting jgn quit...

    ReplyDelete
  17. biase ar tu..akak kalau rase 'majuk' ngan blog..akak senyap jer ar..malas nak tulis ape2..biler mud ok..baru sibuk wat n3..heheh..tak yah quit pon..sayang..ramai dah kawan tu..:)

    ReplyDelete
  18. heheh sama la kita... FB, Twitter semua tak aktif dah... sekarang ni berblog je la...

    Selamat berblogging...!!! hehe

    ReplyDelete
  19. Apsal nak quit? Demam ek? Sila makan ubat!

    ReplyDelete
  20. jage diri ye kak..
    tapi jgn quit blogging please

    ReplyDelete
  21. jangan quit2, nanti saya kawen camne nak jemput akak. hehe

    alhamdulillah, Allah bagi kita nafas lagi :)

    ReplyDelete
  22. kurang nanti sy nak bca blog kak.. dah mood saya kdg2 je ado.. heee~~

    ReplyDelete
  23. jgn ngade lah kak nak delete blog. nanti komfem rindu. :D

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com