Sep 22, 2012

Allah Selamatkan Kamu - Najihah Fara

 
 
Sepatutnya entry ni aku up semalam.. tapi sebabkan semalam aku mc, tenet pun xberapa nak layan..aku kepam je idea buat entry ni..
 
My Dear Najihah Fara...
Selamat hari lahir yang ke 21.. semoga dipanjangkan usia.. dilimpahkan rezeki.. diberi kesihatan yang memuaskan sepanjang masa dan hidupmu sentiasa diberkati oleh-Nya.. berbahagia dengan kesayangan.. :)
muda lagi rupenya dia ni.. hehehe.. akak rasa macam kite sebaya je.. cehhh.. dia ni kira salah sorang adik kesayangan aku gak.. tengok macam pendiam, tapi bila bercakap macam bertih jagung.. laju kemain.. plus, dia ni otak gegila gak... i loike!!! sorry dik akak lambat sehari buat entry ni, semalam akak bercuti.. hehehe..
 
btw dik, bila la agaknya kite nak jumpa lagi kan.. nanti awak free dan ur bff free, roger la akak.. kite hang out sesama.. 
 
love u adik!!!

notakecik : perut masih pedih.. :'(

4 comments:


  1. kak tina ke yang adik ni? ehhh, hihi ;)

    *slmt hari lahir najiha*

    ReplyDelete
  2. terima kasih banyak2 kak..
    nanti sy kenalkan kat akak ye..rindu sangat akak

    ReplyDelete
  3. happy birthday untuk birthday girl..:)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mizz...selamat hari lahir buat Najihah yer...:)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com