Sep 7, 2012

Berjamuan raya juga

 
 
aku tengok kemain ramai dah up entry pasal jamuan raya opis dia.. aku pun nk jugak..  tak nak baca sudahhh.. ni nanti mana la tau aku dah benti keje ke, ada gak kenangan kann...
 
Masa kejadian : semalam
Tempat : Pantry jerrrrr
Waktu : time lunch
 
masing² sumbangkan hasil masakan masing².. alhamdulillah, bila dikumpul, banyak la hasilnya..
 
 ni cuppies yang our GM bawa.. "selamat hari raya".. ada lagi dalam kotak tu..


 tukang anyam ketupat reben.. shida tukang tengok je!!! yang baju kurung polkadot pink tu kak zizah.. baju kite sama kak..yay!!!


 sebahagian makanan untuk jamuan tu.. jamuan raya mmg la kecik² je sebab bukannya ramai orang.. 


ni puding hasil tangan kak norma.. tapi maaf, saya xmakan puding ni sebab telur kann.. hurmm...


 pencuci mulut katanya....


 lauk pauk.. gulai ikan tongkol tu sangat menyelerakan.. haishhhh


 ermm, aku tak tau apa nama nasi ni.. nasi hujan panas? nasi pelangi? nasi warna warni??

apa pun, semalam jamuan berjalan dengan lancar.. walaupun bukan la dept aku yang anjurkan, tapi semua turun padang untuk pinjamkan kaki dan tangan membantu.. 

gambar aku tak ada.. ni je yang sempat aku snap.. dah sebok makan.. kalau nak baca entry lain, pegi entry kak norma ye.. klik SINI..
 
tu je la..aku tak reti sangat nk buat entry mengulas event ni.. okbai
 
 
 
notakecik : awak..terima kasih untuk hadiah tu.. btw, sangat terharu dan rasa nak lompat lalu cium awak berkali² tapi ngakk boleh dong.. tetiap bulan ada saje suprise dari awak.. siyesli, terharu rasa nak nanges 7 kolah air mata.. 

29 comments:

  1. gambar awk ??byk..nk yg cmne ? yg comel..yg gediz..yg pipi bolat...sume ade..yg bju sedondon polka dot pun ade..;-)

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhh meriahnya menu...tak ajak pung...

    ReplyDelete
  3. meriah giler makanan walau buat kecik2 pown !

    ReplyDelete
  4. wahhhh banyaknye makanan..kenyang sampai malamlah mcm nie

    kitorang punya jamuan nx week..pun potluck jugak

    ehem ehem hadiah ape tu? jelesnya kite dah x dapat hadiah dah huhu..

    ReplyDelete
  5. waa banyaknyer makananan..

    macam2 ada..

    samala eka tak berapa makan puding caramel,sebab kekadang ada bau telur,pastu kalo makan kekadang pening kepala..huhhu

    ReplyDelete
  6. waaa banyak nye juadah. kak alergik ngn telur ke?

    ReplyDelete
  7. waaa..mcm2 ada best2,sebelum habis syawal ni kat ofis akak ni pun byk la buat makan2

    ReplyDelete
  8. mak aihh byknye makannan.. ish3.. tergugat perut kita..hehehe anyway singgah sini n follow..

    ReplyDelete
  9. OWhhh kenapa aku nampak cam ayu je menganyam ketupat wpun tambah bulat * perasan*....best tgk hadiah ko dpt tu tp jeles sket je la tp klau ko dpt omeh besar 5 jari aku jeles byk..hehehe

    ReplyDelete
  10. wahh.....meriah makanan..hahahaha

    ReplyDelete
  11. amboi banyak nye makanan ni baru betul jamuan.

    ReplyDelete
  12. kecil-kecilan macam ni..?? meriah juga jenis-jenis makanannya kan :)

    ReplyDelete
  13. uikhh walopon x byk tp dh cukup meriah ni sis...seronok mkn reramai nih..

    slmt hari raye yer..

    ReplyDelete
  14. kakak! ain suka cupcakes! huhuhu.
    btw, nape akak tak makan telur?

    ReplyDelete
  15. akaaaaak oiii
    btl btl bnyak makanan.
    rambang mata ni

    ReplyDelete
  16. nota kaki: cepat2 ler aku nk mkn nasi minyak ni..hehe

    ReplyDelete
  17. nyummmehhh tetarik dgn headermu itewwww

    ReplyDelete
  18. banyaknya makanan!! terliur pulak namee tengok !! aaa. tapau sikit. hehe

    ReplyDelete
  19. wah, dah macam makan kat kedai pulak banyaknya tu kak. kenyang lah perut makan. :D

    ReplyDelete
  20. http://www.ciktom.com/tutorial-reply-to-comment/

    akak pun belajar kat situ,...try gugel, banyak tutorial reply to comment tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx akak... tp sy guna tutor lain.. hehehe..

      Delete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. even tak ramai tp meriah ngan mknan ...syokkk

    ReplyDelete
  23. banyaknya makanan..huwaaa..lapor perut saya nih..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com