Sep 3, 2012

Malam tadi

 
 
Isnin, selalu org kaitkan dengan monday blues.. pastu ngam² senin, aku kena inventory... hambek!! bila cuti dah lama, naik keje sangat rasa lemau.. pastu habiskan masa dengan family, lagi la terasa sunyinya.. wuwuwu...
 
malam tadi tidur sendirian, bosan..pastu asik terjaga je.. yela, malam sebelum²nya tidur dengan mak, mak aku yang xleh tidur.. hurmm..
 
ok², cakap pasal tidur sorang², malam tadi aku terdengar bunyi pempuan macam nanges, ke mengilai.. 3 kali.. makin sayup dan jauh.. ok, dah meremang dah.. dah la cuaca agak hangat, nak xnak kena selubung.. tapi dalam dilema.. 
  sumber : SINI

Tapi tak ada la tangan hantu tu.. aku cume seram je tidur malam tadi.. btw, suara sape tu?? xpela, aku anggap tu suara osmet aku je..

tetibe cermin aku lak jatuh.. berderau darah!! apa ke bangang cermin ni hoi..

notakecik : aku tercalarkan kete osmet.. tu la, sape suh parking kete menghimpit motor aku..aku dah masalah nak kuarkan motor.. padan muka kau!!!

22 comments:

  1. Hahah gangguan syaitan la tu.. wahh bagus betul la housemate ni, dah terlanggar minta maaf lps tu xD

    ReplyDelete
  2. comey ngan klako kartun tu ..hahahaha
    ko ckp tak osmet ko ygko dah calorkan keta die tu ...hjehehe

    ReplyDelete
  3. kak tina.. eii takutnya kita baca...

    sapalah yang jerit2 tu yer...

    kita malam tadi pun tak berapa nak tidur...

    aiseh cermin tu masa tula dia nak jatuh

    ReplyDelete
  4. alahai..cermin tu pun.. masa tu lah nak jatuh pun.. huhu.. memang seram gitu..

    housemte tahu tak pasal keta dia tu?.. hihih

    ReplyDelete
  5. huhuhu serammm, akak masih terbayang2 cerita nenek bongkok tiga malam tadi, seramm tau

    ReplyDelete
  6. buat2 x tau jelah ! baca surah alfatihah byk2

    ReplyDelete
  7. aduhh scary...tak cuci kaki sebelum naik katil? hehe

    ReplyDelete
  8. uish,tgk gambo katun yg last tu pun dah seram sejuk..jaga diri elok2,tido baca doa 3 qul yea :)

    ReplyDelete
  9. yup.. isnin hari pemalasan.. berubah ok..nasihat diriku..

    ReplyDelete
  10. ha, jaga2.. ada yang melihat kak.. keh2..
    baca doa banyak2 untuk elak apa2 ei.. =)

    ReplyDelete
  11. hahah! cik tina ! namee pun macam tu ! bila dengar apa2 mula lah fikiran ni nak imagine macam2! hehe. so selubung dengan selimut jela dengan harapan xnampak apa2! hehe

    ReplyDelete
  12. tak basuh kaki lah tu tu yg dengar bukan2. ayooo. :D

    ReplyDelete
  13. hah...suspen! agaknya mimpi kot..bnda2 tu jd dlm mimpi je sbnrnya...tp xtau la kan..hee :p

    ReplyDelete
  14. MK; datang la ahad ni plak.
    bawa 'awak' skali.

    ReplyDelete
  15. hikhikhik. mesti seram kan kak? mesti terpikir macam macam kan kan?

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com