Sep 10, 2012

Polka Dot itu Menawan

 
 
Selamat pagi Isnin yang damai lagi menyejukkan.. tadi pegi keje macam dah gerimis.. tapi memain pulak.. kat Bangi cuma gerimis manja².. tapi akak aku kabor, kat Dengkil hujan lebat bak hang... Putrajaya hujan dak?

okla, bukan nak kabo pasal hujan, tapi nak kabor pasal baju polkadot.. aku rasa raya tahun baju aku yang corak polka dot ada 3pasang.. ye, aku rasakan sangat menawan menggayakan corak bolat² itu.. dah macam penyamun dalam cerita Nujum Pak Belalang.. anda ingat??
 
 
 yang kaler kelabu tu..ada boolat² kan.. ni masa belum siap.. aku xamik lak masa raya.. oh ye, ni aku beli dengan kak izan.. *tolong promote lagi*


 
 ok..ni memang sengaja beli baju sama.. ada promosi kat Gulati's Bangi.. Menawan bersama kak Zizah.. sepatutnya ada lagi sorang yang sama, Kak Norma, tapi baju dia belum buat lagi..


nahh, ni lagi satu polka dot.. heran gak aku.. baru perasan sebenarnya bila tengok balik gambar² raya.. 

tahun depan tak nak polka dot sebab aku rasa seperti penyamun Nujum Pak Belalang.. muahaha..
 
 amacam, sama tak?? kehkehkeh



dan lagi.. ok, aku gelak buat entry ni.. kahkahkah
(sumber gambar : Google)


tahun depan nak cari baju corak sama dengan langsir boley x?? haishhh

notakecik : kotak komen saya dah berubah.. no more katun²..clap..clap..

48 comments:

  1. he he he , KA xde beli baju polka dot lagi sbb en hubby ckapa cam badut .. dia memg mcm2

    ReplyDelete
  2. mila pun baju polkad ot kak merah dgn pink 2 pasang tapi tu bukan baju raya sebab baju raya mila raya aji baru siap muahaha..sadis kan ???

    ReplyDelete
  3. kaler baju tue semua cantik2...walaupun ada polkadot...tahun depan sis nak ada polkadot la pulak kikiki

    ReplyDelete
  4. tak aci lah...:-(..apa kata tahun depan plain jer..

    ReplyDelete
  5. pecah perut aku cik tina oiii..ada² je la ko ni...ok tahun depan xnk dot dot dah...kak norma thn depan kita pakat wat plain ok..setuju...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. sy buat entry pun tahan gelak kak.. ok, tahun depan plain je.. semua sama tau..

      Delete
  6. Hehehe...lawak tau. Cute apa baju polkadot tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg cute kak..tp klu ingt watak penyamun tu, jd kelakar.. lol

      Delete
  7. haha..boleh pulak disamakan dengan penyamun tu...kenapa taknak sama dengan sarung kuisyen je kak? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sbb sarung kusyen xseglemer penyamun tu..

      Delete
  8. Semuanya kelihatan cantik di mata kakcik. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekaseh kakcik utk pujian tu.. kembang idong sy

      Delete
  9. Replies
    1. haishh, yg tu gak akak nmpk.. hehe.. tu mak sy punye

      Delete
  10. memang cantik
    nak2 si pemakai tuu cantik
    mak aihhhhhhhh ;))

    ReplyDelete
  11. polka dot.. retro tuuu... akak suka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik..yela, org dedolu suka pakai polka dot..

      Delete
  12. assalamualaikum mizz...kembar la ni yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam mama.. xde la mama.. kembar lain mak n bapak

      Delete
  13. heheh..akak pon tergelak gak nih..comel sungguh ar kamu ni dik..:) akak ade sepasang tahun lepas nyer..tapi polka dot nyer kecik2..pink dair lak tu..biler amik gambar jauh nampak baju nyer kosong jer..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..dh lama dh sy terfikir, bru ni bgtau.. okla tu kak, xnmpk sgt

      Delete
  14. Tu dia zaman dulu2 pun dh ad polka dot ni
    hahaha xD

    ReplyDelete
  15. errrr aahla cite pak belalang pon
    dah ade pakai polkadot la.hahaha

    baru perasan arini.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ramai xingat.. letak gmbr bru depan pasan..

      Delete
  16. polkadot ni bila tengok lama2 pening kepala.


    pastikan sama betul dengan kain langsir tau kak tahun depan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pening eh... xpe, nt akak tenung lelama...




      amboi, perli lettew...

      Delete
  17. corak polka dot.. suka2.. selalulanya cari barang je polka dot.. nak beli baju tapi tak pernah ada can.. hee~~

    ReplyDelete
  18. hihihihi. ain ada lagi 2 pasang kain polkadot ni tak anta jahit. alaahai. ;)

    ReplyDelete
  19. polkadot sangat comel !!! :D sesuai untuk semua ! hehe

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com