Sep 20, 2012

Sayang - Shae

 
 
 
Dahla, give up aku dengan dashboard baru ni.. tapi give up aku ni, nak xnak kena hadap jugak nokk.. 
hari tu kan aku kabor ngah carik lagu Sayang - Shae kan.. yay, dah dapat dah!!! thanks to kak Norma sebab carikan.. suke sangat.. dan ni lirik dia.. aku suka sebab lagu dia sangat catchy.. 
Sayang - Shae
 
Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merindukan kamu
Ku harap cinta mu takkan berubah
Kerna di sini ku tetap untukmu

Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu telepon diriku
Ku rindu dengar suara indahmu
Kerna dirimulah semangat hidupku

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu

Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu

 ni la penangan aku duk selalu dengar radio Suria.fm.. payah benor nak cari lagu ni..

dah kenapa tetibe aku buat entry lirik lagu ni???

notakecik : selamat dah jadi ringtone walaupun tak ada orang nak call.. muahahaha
 
notalagikecik : meeting hoi!!!

26 comments:

  1. sama ler...dashboard baru tak frenly langsung

    ReplyDelete
  2. ni penyanyi indonesia eh?
    baru first time dgr lagu dia..

    ReplyDelete
  3. hari ni semua org mengeluh psl dashboard..

    ReplyDelete
  4. memg xbest dashboard baru ! lagu ape er? nak dgr la jugak.

    ReplyDelete
  5. Bak no HP...akak cak call...hehehe..

    Lagu sapa nih?

    ReplyDelete
  6. hihi..tak pernah dengar pulak lagu ni...

    ReplyDelete
  7. sakit hati woo dengan dashboard baru ni...nyampahhhhh

    ReplyDelete
  8. Akak pun x suka..:-(..happy ler tu..tp lama2 dgr best tu best jgak kan..happy song..

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mizz...seronok dengar lagu ni...:)

    ReplyDelete
  10. akak pun tgh pening2 lalat tgk dashbord baru tu..

    ReplyDelete
  11. adoyaii dikk
    same aar
    benci2 punn kena hadap kann
    x update lagi x sedap huhuhu

    x pernah dgr lagu nie huhu

    ReplyDelete
  12. meh bagi no enpon..kang ai kol boleh le u dgr ringtone tu..hihi..pssst..nak kaktus boleh, nak tambah koleksi..tetiba.

    ReplyDelete
  13. amboi kakak. melayan jiwang ehh? hihihihi.

    pssttt. jom dating alamanda jom!

    ReplyDelete
  14. aku mencik dashboard br yg tak comey langsuang pucat lesi ni

    ReplyDelete
  15. tak pernah dengar lagi lagu ni. hehe . tapi nak dengar. satgi nak cari.

    ReplyDelete
  16. akak pun agak kompius dengan dashboard baru ni dik..tapi cuba jugak lah..

    baru nak mengaktifkan diri tapi adik akak ni pula yang tak berapa nak aktif ni hehehe..sibukkah?

    ReplyDelete
  17. sejak jadi suri rumah ni dah jarang yang hampir tak pernah nak melayan radio..tak tau ape2 lagu besh baru sekarang..sob sob...nak bukak kat umah tak bsh lak nak bagi anak kecit tu dengar lagu2 nih...haaiihh...

    ReplyDelete
  18. sedap lagu ni,eka baru je google pagi tadi...

    hehehehehehe

    ReplyDelete
  19. Sila donlond lagu tukt sini... : http://www.cubixhost.com/ymp3.php?id=zHzMCGeNoHY

    Enjoy!! :)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com