Oct 20, 2012

Apa aku rasa sekarang

Assalamualaikum wbt...


Nak tau apa aku rasa skang? bukan rasa la senarnya, tapi lebih kepada alami.. 

sebelum tu, aku rasa happy gilos keje hari ni bikos aku duk sensorang je kat dept ni.. so heaven u noe.. 

tapi, apa yang aku rasa skang ni adalah..hurmmm

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

bosan pulak.. dangggg


notakecik : mohon tekak kembali pulih..

10 comments:

  1. la ciann..ada2 masa..memang kita akan rasa gitu..mula la jadi pak polis trafic..melilau sana sini hehe

    ReplyDelete
  2. hahahaha KIUT sgt muka kartun tuuuu nampak mcm hpy x terkata hahahhahahaha :D *btul nye bosan actually muka tu dush!

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mizz...musim la skg ni semuanya sakit tekak n demamkan...moga mizz cepat2 sembuh yer...)

    ReplyDelete
  4. alolor...aper lagi dik, baca novel la hukhukhuk

    ReplyDelete
  5. sesorang memang heaven..tapi tu lah..bosan kot..huhu

    ReplyDelete
  6. keje sengsorang mmg heaven...tapi BOSAN ya amat!!!

    ReplyDelete
  7. hehe. saya pun sama tengah bosan. dah la tak boleh gerak sgt sebab kening ni jahit. muka bengkak.sobs

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com