Oct 1, 2012

Nak cantik

Assalamualaikum...


Salam maghrib semua.. usai solat maghrib,tetiba teringat kejadian balik keje tadi.. oh ya,aku baru balik keje.. awal bulan,biasala..


Hari ni merempit macam biasa.. dan seboleh mungkin aku nak balik awal,sebelum keadaan betul2 gelap.. tapi oleh kerana tadi mendung,mmg xdpt la terangnya..


Aku hampir berlanggar dengan kete.. satu je sebabnya,tuan kete tu nak cantikkan kete dia..


Nak cantikkan kete sampai bahayakan orang lain.. perlu ke signal tu kau tukar jadi kaler merah gak????


Hey,mujur la penglihatan aku masih elok.. kalau tak,mau aku hentam kete tu..


Korang jangan cakap kete tu memang signal dia kaler merah.. aku tau dia modified.. kalau niat nak cantikkan kete tanpa menyusahkan orang boleh x??


Sudahh,aku nak masak.. asek membebel je.. sape ada kete tu,jangan hover lak make up kesayangan anda sekalian..


Notakecik : menghitung hari.. yippy!!!


Published with Blogger-droid v2.0.4

17 comments:

  1. aduhh bahay nye selamat tak jd ape2 kan??? tu laa kita xbole nk expect smua orang bawak keta elok2!

    ReplyDelete
  2. kalau org yg dah xnampak warna sian dia kan.. buat sakit mata je kaler lain2 ni

    ReplyDelete
  3. sgt bahaya tuh. seb baik cik tina ok... hati2 bila bwk moto tu ye...

    ReplyDelete
  4. ada je org pakai keter macam nie .. ada tuu letak lampu warna kuning raja tuu .. perghh silau !

    ReplyDelete
  5. haaaa.betu lar tu..lagi satu pantang akak orang tukau lampu depan tu kaler utih..silau giler hokeh..sakit mate..!!gggrrrr....

    ReplyDelete
  6. Aah kan? kalau JPJ tngkap ni habis lah.. kdg2 tak suka juga ad yg orang buat lampu depan jdi warna putih boleh silau mata org tgk =.="
    lepas tu ad lampu2 yg kt bawah kereta lah mcm2 xD

    Kalau dlm game Need For Speed takpe juga owh ;P

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mizz...memang geram kalau ada org yg mcm ni ikut suka dia jer kan...:)

    p/s menghitung hari apa ni eh...?

    ReplyDelete
  8. syukur..alhamdulillah..nasib baik takde apa..nak cantikkan kete x kene tmpat -.-'

    ReplyDelete
  9. mmg betul tue..mencantikkan kereta..tu x campuq lagi lampu depan yg kaler putih tue..mmg menyilaukan..haizz!

    ReplyDelete
  10. marah betul ni..
    hihi..eh menghitung hari untuk ape tu opss

    ReplyDelete
  11. dik..kalau lampu depan kaler putih pun boleh jadi nak membebel jg huhu..silau mata ai nih!

    ReplyDelete
  12. merah ..aku ari tu nk sondol keta signal putih ... bodoh sgt ke hape ...klu mlm2 aku rasa org boleh nampak lagi klu siang2 .... pk sendrik la.... eeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  13. Aah mila pun xsuka tau. semak lah.

    ReplyDelete
  14. hurmmm bahaya gak kan??

    errr menghitung hari untuk ape? kahwinkah? ngeeeee

    ReplyDelete
  15. saya pun tak suka orang yang ubah signal diorang tu...macam-macam jenis diorang tukar..tension sebab kekadang kita tak perasan tu signal...-___-"

    ReplyDelete
  16. ahaa, kite pon geram jugak bila signal kereta pesen macam ni. nasib baiklah mata masih terang, nampak signal dia tu.

    ReplyDelete
  17. haaa lampu kaler merah ??melampau !! kena buat repot ni ! ingat tak plat number dia ?? :)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com