Oct 30, 2012

Random Rojak

Assalamualaikum wbt...

Pertama kali, aku benci dashboard baru sebab nak masuk seminggu aku tak boleh bukak.. even encik KAMIHIDUP dah bgtau nape xboleh buka, aku pun dah ikut apa dia bgtau tu, still macam tu jugak..  still kuar mende ni.. "You are not currently following any blogs. Use the "Add" button to enter blogs you'd like to follow in your Reading List. Learn more" => stress betei!!



Kedua, tahniah buat rakan seopis (WANI) sebab selamat melahirkan baby Girl..semalam ke awal pagi ni macam tu la.. 3.6kg uolss.. mesti comel..

 
Ketiga..ramai yang tegur gambaq aku kat whatsapp.. termasuk CikMot.. ahahaha.. ala akak, bukan selalu nak enterprem.. kak, comel apa gambar tu.. LOL

 
Keempat, nape macam aku ni dah start nak aktif berblog balik ni.. adessss..  
 
 
Kelima, aku ada dapat interview untuk post PA.. memula nak pegi sebab terasa nak sahut la cabaran ni... nape aku kata cabaran?? sebab aku amik kos mass comm dan tetibe dapat interview untuk jadi PA.. tgk diskripsi tugas, kemainnnn.. tapi, better aku tak pegi sebab sah² aku kena rejek.. mesti ramai kata "belum cuba belum tau".. ye, tapi faham tak kadang² diorg panggil interview sekadar nak cukupkan kuota.. gud luck untuk 6lagi calon yang dipanggil.. 


Keenam, meniti hari² bahagia bersama dia buatkan aku selalu sengih sorang even kadang² dalam hati kecil ada je perangai cemburu buta aku ni timbul.. doa aku, moga kekal macam ni.. tengok, taip cenggini pun dah sendu.. ayaq mata ni woiii..
 
 
akhir sekali, marah tak kalau aku semakkan bloglist korang 3kali sehari???
 
 
 
notakecik :  terasa nak bercuti lagi laaaa

36 comments:

  1. semakkan mcm mana tu hehehee
    owhh semoga semua di tick :)

    ReplyDelete
  2. dikk...akak pun perasan gbr di wassap tu..auwwww ;)

    ReplyDelete
  3. hehehe, so how dengan gambar watsap saya...song seung heon tetap dalam pujaan...ekeke

    ReplyDelete
  4. 1) Akk selalu kena. Refresh byk kali pon mcm tu gak. Apa akk buat...buka tutup, bukak tutup...hehehe...

    2) Tahniah buat kawan kamu.

    3) Nak tgk Gambaq tu. Akk tak der whatsapp...huhuhu...HP tak canggih pung.

    4) Baguslah dah aktive balik ☺☺

    5) Napa tak gi? Mana tau rejeki.

    6) Cemburu tu normal, tapi jgn sampai cemburu buta. Jgn sendu2 erk.

    Semakkan bloglist ker semakkan kotak komen 3 kali sehari? ☺☺☺. Tak marah ...suka ^_^.

    ReplyDelete
  5. dikk akak doakan interview itu berjaya ! .. ;)

    ReplyDelete
  6. hari-hari akak update pun xbosan oke ;)

    ReplyDelete
  7. aah lah akak ni. tak cuba tak tahu lagi. mana tahu akak yg paling menonjol masa tu. :D


    moga bahgia sentiasa lah ahkak oii !


    eleh, nak aktif blogging balik tu, aktifkan je lah dirimu kak. ekekeee

    ReplyDelete
  8. wah byk citer , doakan yg terbaik for u ye

    ReplyDelete
  9. amboi... tgk syiok bercinta ye skrg ni kak :O hahha


    haa 10 kali post sehari pun xpe, i sanggup baca. haha

    ReplyDelete
  10. banyak nyer nak buat entry sampai 3kali sehari

    ReplyDelete
  11. pertama.. memang kekadang jadi gitu..

    kedua.. nanti tnjuk le gambo baby

    ketiga,saya pun perasaan..alololo nomey2

    empat.. bagusss..moh aktif

    kelima... eka pun ada intrbiu harini tapi tak pegi.

    keenam... yup.. eka pulak sekarang ni kekadang cemburu.. tapi sebenonyer okey lagik.. hehehehe

    ReplyDelete
  12. Gudluck for the interview sis..! >_<

    ReplyDelete
  13. www.kamihidup.com/2011/06/cara-nak-teruskan-blogging-bila-masalah.html?m=1

    Try cara ni.

    ReplyDelete
  14. hahaha..xpe2..nak 5kali sehari pun xpe..

    ReplyDelete
  15. nakk tgk pix kat wspp ;)) NAK NAK NAK!

    tolong laa semakkan blog na pls! xsabar-sabar nk tggu ni hihihi

    ReplyDelete
  16. aku tak whatapps bagai ni enpon tak canggeh ... hahaha

    minta la PA tu ..gomen ke hape ...

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum mizz...gambo apa tu ek...mama x ada whatspps la tak tahu apa pun n kalau mencuba apa salahnyakan jawatan PA tu...:)

    ReplyDelete
  18. huuu . Hye kak ! hee . lama tak menjengah blog akak ! akk nak post banyak2 kali pun takpe ;)

    ReplyDelete
  19. hehe. kenapa nama post ni random rojak ? tak rojak pun ! hehe. btw, all the best untuk interview PA. insyaAllah mesti dapat punya. hehe

    ReplyDelete
  20. baguslah kakak kalau aktif blogging balik. ain sukaa baca. :D

    ReplyDelete
  21. mane tau ade rezeki akak kat situ ke hehe

    ReplyDelete
  22. sometime mmg jadik gituew kat dashboard tue....but x pernah kena smpi seminggu...patut la uols diam jer last week

    ReplyDelete
  23. rasa tamak nak respon utk keenam-enam perkara di atas...tp rumusannya mcm dpt rasa yg kwn kite ni sedang berbahagia..hee, best..best!! moga bahagia selamanya ye :)

    ReplyDelete
  24. dik tina,
    -teruskan aktif berblog ok. rindu nk baca celoteh mk tau.
    -gi je la intebiu tu, kalu xnak pun saja cari pengalaman.
    -tahniah utk kawn awk. 3.6kg berat tu... bsalin normal ke?

    ReplyDelete
  25. huiyyoo..banyaknya perkara kak..hihi..alaa..akak nak semakkan 10 kali sehari pun takpe kak...:)

    ReplyDelete
  26. kadang2 ahh...blog ni tak bleh masuk kan

    ReplyDelete
  27. mizztina kembaliii..yeayyy :D

    same here,xblh nk tgk org yg bru update blog..kosonggg jaa..huhuuu
    mohon blogger tukar kpd yg lama :D

    dtg belog anis 10x sehari pun xpaaa..ngeh3

    ReplyDelete
  28. betul2 rojak ni :)

    salam aidiladha jgk kak :)

    ReplyDelete
  29. eerr..banyak nih..nak komen yang mane tah..heheh....

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com