Nov 21, 2012

Bebola Beras | Makan tak boleh habis

Assalamualaikum wbt..

Alhamdulillah cuaca sangat cerah.. rugi aku tak basuh baju malam tadi.. sebabnya, aku tak berapa nak ok, kepala macam nak pecah.. haishh..

Bebola beras..kalau korang gugel, macam² gambar yang kuar.. tapi yang aku maksudkan ialah, sejenis snack.. so, oleh kerana malam tadi selera makan tak berapa nak ada, snack ni je la aku bedal.. sedakkk betei..  slurpppp

nampak tak?? nampak tak?? memperkenalkan kepada anda, BEBOLA BERAS!!!! *baca dalam nada doraemon kuarkan barang dari poket dia*

siyes sedap.. aku kalau balik kampung, kalau singgah R&R Ayer Keroh, mesti beli mende ni.. malam tadi kemain aku bedal sampai 3bijik.. pehtu ketuk pala, terus stop.. manissss woo, mana leh makan banyak².. sebab tu aku kabor makan tak boleh habis.. kehkehkeh..so, stok bebola beras masih berbaki 6ketul..


habis cerita pasal makanan..sebabnya aku jadi lapar dan tak sabar nak balik untuk kedarah bebola beras ni.. eh, tadi aku dah terima parcel aku.. apa lagi uols,peplum la.. so suwit!! kaler hot pink gitu.. pesennya adalah begini
sumber : Amoi Chantek 
nampak tak?? tak berapa clear kan..

aku beli kat Page Amoi Chantek.. skang ni masalahnya, aku tak dapat masukkan link sebab ianya FACEBOOK.. diketahui fb kat opis ni kena block, maka tak dapat copy link.. korang carila sendiri kat fb..
 
okbai

notakecik : walaupun cuaca cerah, aku tetap mengantuk tahap beruang kutub

26 comments:

  1. Sedapnya bebola tu. Hantar lah kat umah sket ☺☺

    Samalah, kat office ni dah kena block gak.

    ReplyDelete
  2. nanti dah pakai baju tu sila up kat sini ye

    ReplyDelete
  3. tak pernah makan kot bebola beras..eh ke pernah?? ahahahh x sure la

    nanti posing pakai peplum..I nak tgk :)

    ReplyDelete
  4. wah. tak silap dia lekat2 dengan madu ek? terliur nengok dari dalam lab.

    ReplyDelete
  5. itu adalah bepang..masa kat kampung dulu suka tapi bila dah jadi orang bandar, terus suka burger..ha ha ha... lagipun susah nak jumpa...

    ReplyDelete
  6. nak rasa jugakla buah keras tu
    peplum skank tengah 'in' kan

    ReplyDelete
  7. ni ka bebola beras. tau makan je..hehehe

    ReplyDelete
  8. k.izan selalu nmpk bebola beras tu kalau benti kat r&r...tapi tak pernah beli. kalau sedap nak cubalah nnti.

    wahhhh...tgh bayangkan MT pakai peplum kaler shock pink! mesti cantek~

    ReplyDelete
  9. saya suka sangat bebola beras tu..hehehehe

    ReplyDelete
  10. 1. lama x mkn bebola beras tu..adoii,teringin la pulak!

    2. baju peplum mmg trend la skrg kan..mana2 pun ada org pakai fesyen gini :p

    ReplyDelete
  11. sedapp nye bebola nie dikk
    dia ada yg manis dan lemak2 kan ..
    hurmmm ;)
    dah lama x tgk nie ..

    wahh cantik peplum tuu .. skrg tgh hot .. org kurus cantik lah koot huhuh

    ReplyDelete
  12. td akk ponteng gi jln tar jap. beli tudung color block. hehehe..
    tetiba terpandang byknya org jual peplum skrg. hrga rm25-35 je. murah kann... tp x beli lg, tunggu next week lah..

    ReplyDelete
  13. Slam perkenalan. singgah n follow. jemput ke blog saya ye.

    ReplyDelete
  14. sedap sedap hehe..walaupun cantik baju tu tapi sy tetap x berani nk pakai sebab sy dah la kurus. bila pakai lg ikut bentuk badan..hhuh
    melekat sangat nnt

    ReplyDelete
  15. heheh samelah suke giler dgn bola ni,,kalau g melake kompom beli ni tau,,

    cantiknye peplum tu,,cepat boh sini, nk tgk =p

    ReplyDelete
  16. susah nak jumpa bebola nie... memang suka sangat.. :D

    ReplyDelete
  17. mmg sekarang ni tgh hot dgn peplum. akak suka je makan benda ni. leka.

    ReplyDelete
  18. aku pun minat peplum...shantek kan

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum mizz...sedapnya bebola tu...:)

    ReplyDelete
  20. kite tak minat sangat bola2 tu. hukhuk

    ReplyDelete
  21. akak kecik, mesti comel pakai peplum ni :)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com