Nov 7, 2012

Bosan

Assalamualaikum wbt..

Penat aku fikirkan apa benda yang aku nak membebel kat blog ni.. orang kabor, blog ni tempat meluahkan segala macam rasa.. tapi mahap, mak tak suke nak luahkan semua.. terlalu terbuka.. aku luah kat diari je.. tu pun makin malas sebab lenguh jejari kontot aku ni nak nuleh..

bila aku perati je segala entry aku, ya rabbi, bosan betul entry aku.. so, tajuk tu adalah ditujukan kepada entry.. apa ke bosan sangat ni hoi!!

dan hari ni pun sangat la bosan.. menanti keje je, tapi dok mari² keje aku ni haaa... lama aku berblog sampai kadang² macam orang goblok, tapi nak cari arah penulisan yang bagus, langsung tak jumpa.. kenapa?? kenapa?? kenapa?? *jerit dari atas bukit*

musim² hujan gini buatkan aku tambah tepu kepala otak nak buat entry.. mana nak fikirkan keje, fikirkan family kat kampung.. yela, batu pahat kan banjir.. kampung aku tu dulu kawasan merah.. tengok, dh merepek bab banjir..

aku rasa, aku kena pegi bengkel penulisan kreatif.. barula entry aku berkualiti.. hape, hengat tweet je ada twit berkualiti?? blog pun musti ada.. kalau tak, mana nak korang singgah.. 

ni entah kali ke berapa nuffnang bagi BE.. kau saje je kan nak suruh aku update blog.. senak perut mak nak carik idea..  

bila aku bosan, aku duk baca entry lama aku..baca lagi.. dengan typo, dengan sampah, dengan busuknya.. blerghhh.. sekali lagi, BOSAN dengan entry sendiri.. *berapa kali mau ulang daaa*
 
senarnya ni aku ngah warm up.. alerrr, mukadimah nak ektip balik.. motip??

eh..eh..nanti aku cuti dari hari Sabtu sampai hari Khamis depan.. wehuuuuuuu *kekening*

notakecik : ramai blogger kat bloglist aku makin sepi.. weyhh, korang nape?

15 comments:

  1. betui tue..x leh terlalu open kt sini..bahaya...huhu

    smlm sy bosan..rini ok kit...:-)

    ReplyDelete
  2. sama lah kebosanan jugak ni..wahh..lama cuti tu kak...

    ReplyDelete
  3. syiookk le BE asik hinggap je hehe

    ReplyDelete
  4. lepas buat entry nak cash out terus takde BE yang melekat kak oii huhu....

    ReplyDelete
  5. sy pon bosan dalam pantang neh howaa

    ReplyDelete
  6. hehe...faham2!


    ala tulis yg patut2 udah le!

    ReplyDelete
  7. sy ke blogger yg sepi tu hahaha..
    sy chicken pox :(

    ReplyDelete
  8. kawen cpt.hilang bosan.lepas ni mau x terkejor masa,hehe

    ReplyDelete
  9. dah bosan.. baru update blog.. klu dulu sejam sekali update blog ye kak. amboii. haha

    ReplyDelete
  10. kite cuti esok sampailah ahad depan. 10 hari cuti. hihihiii :D

    ReplyDelete
  11. eeeehhh...akak suker bace blog awak..comel jer penulisan..mane ade bosan ponnnn...

    ReplyDelete
  12. kadang2 sampai buntu taktahu nak buat apa bila bosann. sobs.

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com