Nov 22, 2012

Mesti jadi macam Wonderpets

Assalamualaikum wbt..

♫Apa yang penting?? Kerjasama!!♪♫

Amacam, sedap tak aku nyanyi?? muahaha.. dulu masa anak² buah aku duk tengok kartun ni, aku terlintas dalam hati, "Kartun mende ni weyhhh???" Serabut aku tengok.. tapi bila dah selalu layan bersama anak buah, aku baru sedar.. "ok, banyak pengajaran rupenya"..

berpindah ke alam berdikari..secara beramai²..terfikir, nape diorg tak macam wonderpets?? kenapa? diorg tak tengok wonderpets ke?? dari kerja mengemas, me..me..dan segala me la, tak semua boleh laksanakan..

dulu pun masa jaman student, ada gak la yang sleeping partner.. dia nak present je.. ko tau tak bila dia present, mostly lect akan puji yang present.. tahu tak yang segala isi tu ahli yang lain yang buat?? 

kat opis, akuuuuuuuuuuu je buat keje, kat report karang naik nama orang lain.. ok foine!!!! penat la keje cenggitu.. ala, kat semua tempat keje sama je kot.. betul tak??

belajar ke, kerja ke, kerja umah ke, kite buat la sama².. berat sama dipikul, ringan sama dijinjing gitu.. baru la sama memberi sama merasa.. btw, aku ingat lagi dak laki yang jadi ahli tumpangan kat grup aku tu.. geram betei.. pastu masa aku jadi ajk, duk mengendeng minta kelebihan untuk dia.. bolehhh jalan!!

eh, tadi kan aku saja la tengok keyword kat nuff tu.. mende 1st kalau log in nuffnang ialah usha keyword.. sangat seronok uols sebab boleh jadi bahan gelak.. so skang, bersedia untuk gelak uols!!!
korang baca...korang baca.. 
siyes aku gelak sensorang tengok ni..hahaha.. mende kau merepek ni weyh???? 

okbai

notakecik : hujan lebat wooooo.. amat sedap kalau dapat tidur barang sejam dua..

31 comments:

  1. haishh keyword tu..menakutkan kekekek ;D

    ReplyDelete
  2. haha..ni gay ke apa yang search keyword tu...haha..

    ReplyDelete
  3. giler punye kiwed ahha.. giler seks betol haha

    ReplyDelete
  4. apa yang penting? kerjasama!!!!

    ha ha ha..nak rogol budak lelaki muka jambu? abisssss....sib baik akak pompuan muka pau....ha haha

    ReplyDelete
  5. hahaha.. kadang bukan boleh caya pun nuf punya statement tu... apa2pun.. memang thrill giler laa... :D

    ReplyDelete
  6. hahaha kemain panjang keyword tu ape sbenanye yg dia nak? hahaha

    ReplyDelete
  7. jantan rogol jantan ke betina rogol jantan ni ...hahaha gile lah ...

    terus hilang ideas aku nk komen pasal wonder pet

    ReplyDelete
  8. anak akak ralik kalu tgk wonder pet.
    watak katun dia comel kan...

    ReplyDelete
  9. eeee..nape keyword gitu..saiko nyeeee..

    ReplyDelete
  10. makahiii mantap betoi keywod tuu..eii tulun le sapa search tu hahahaha

    ReplyDelete
  11. adeh..ada kah pencari itu seorang wanita ye?hahahaha

    ReplyDelete
  12. memg kat mane2 je ade org cmtu,,lgi2 yg kaki kipas, memg blambakkk,

    hahaha aduh takleh bla keyword tu kn,,hahaha

    ReplyDelete
  13. pelik2 keyword yang diorang carik. hehe

    p/s : nanti kalau saya balik batu pahat, saya jalan2 rumah akak. saya rasa macam dekat2 je rumah akak dengan embah saya tu :)

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum mizz...hehehehee mmg ngah gelak ni...:)

    ReplyDelete
  15. hahaha...ase nak tejun tiruk jer bc keyword tu..ngehngehngeh

    ReplyDelete
  16. haha...sah2 perempuan yg tulis keyword tu kot.. :)

    ReplyDelete
  17. adehh key word tuuu memang nakut ekke ;)

    ReplyDelete
  18. Hye..singgah sini ye. Jom singgah blog saye pulak..

    ReplyDelete
  19. takut kami duk tengok keyword tu. hehe. anak buah aku pun suka duk tgk citer wonderpet. dia mmg ingat lagu tu. apa yang penting, kerjasama. hehe

    ReplyDelete
  20. biler dah keja baru la kiter kenai HITAM PUTIH kehidupan uols...voley gituew????

    ReplyDelete
  21. Pasal wonderpets tu..skrg..sejak ade qaleef..akak pon tetibe layan same....hsaaiihh....

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com