Nov 22, 2012

Minta Perhatian!!! KEMPEN DERMA DARAH

Assalamualaikum wbt..

Selamat pagi.. Hari ni orang² Johor cuti ye sempena Hari Keputeraan DYMM Sultan Johor.. Daulat Tuanku.. selamat bercuti uols..
Semalam aku dapat pm kat fb, dari seorang blogger juga, puteriberibiru yang inginkan pertolongan dari aku.. aku ni ingat mende la.. hehehe.. 
Aku tau ramai blogger ni orang yang baik².. dan semua pembaca blog aku di kalangan orang yang baik hati juga.. so, apa kata tambah lagi pahala kebaikan tu ye.. meh join ni!!
"Assalamualaikum wbt.. Anda dijemput hadir bagi sama² memeriahkan PROGRAM DERMA DARAH amjuran pelajar EA121 UUMKL dengan kerjasama PUSAT DARAH NEGARA dan MARA 
Bertempat di Lobi Medan MARA, Jalan Raja Laut, Kuala Lumpur 
Pada 24 November 2012, hari SABTU 
Masa : 11 pagi - 4 petang
There will be gifts to give away for donors... Come and join us!! Bring your family and friends as well!!
Enquiries please contact me by call/sms/whatsapp => 0133718985 - FINAZ"

Ok, apa yang aku tulis aku tu aku salin semula je.. 
dah baca?? faham?? so, kalau rasa² sihat..cukup segala syarat.. dan sangat free dan buntu tak tau nak pergi mana Sabtu ni, datang la menyumbang.. 
please ye, bekalan darah kite bukan banyak pun.. so apa kata ringankan beban bagi mereka yang memerlukan..=)

kepada Finaz, thx ye sebab bagi kepercayaan kat akak untuk hebahkan program ni..

yang lain ni jangan duk baca je, please spread to others..


notakecik : nakkkk sangat derma darah, tapi siyesli keadaan tidak mengizinkan.. i is sad.. :(

15 comments:

  1. dah lama tak derma darah. last time masa belajar dulu la. rajin je derma darah.

    ReplyDelete
  2. pernah 2 kali nak derma darah tp 2-2 kali tue kena reject sbb tu dah serik dah nak gi lagi uhuhuuu

    kat company wina pun selalu jugak ade kempen derma darah..next nak try jugak

    ReplyDelete
  3. akak tak leh derma darah sebab ibu menyusu...tapi hubby akak penderma darah yang tegar...

    tapi masalahnya hari sabtu tu...alahaii...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mizz...selamat menderma yer...;)

    ReplyDelete
  5. saya tak pernah lagi derma darah...

    ReplyDelete
  6. saya tak pernah lagi derma darah...

    ReplyDelete
  7. salam singgah dan follow blog cantik nih :)

    ReplyDelete
  8. kite kan, tak pernah derma darah lagi. hukhuk

    ReplyDelete
  9. Derma darah tak per tau.. jangan derma D.A.R.A.. *-* (peringatan untuk sumer dara2 dan mak mak yang ada anak dara.. jangan mareee :D)

    ReplyDelete
  10. dah lama x joint derma darah nie
    kalau dekat leh derma juga ..
    anyway memang program macam nie bagus dan banyak pahala ;)

    ReplyDelete
  11. akutakut nk derma .... hmmmmm berbelah bg la

    ReplyDelete
  12. Na confirm xbole derma sbb Na sendiri memerlukan darah ;)

    ReplyDelete
  13. takat ni belom pernah derma lagi,hehehe

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com