Nov 28, 2012

Penyampai cerita | Gila kereta

Assalamualaikum wbt..

siyesli aku sangat lemau hari ni.. makin hari makin menjadi² lemaunya.. faktor usia mungkin.. dan rasanya pasni malas nk banyak bercakap.. diam je kot.. penat..

tengok tajuk tu, rasanya sebelum ni aku dah citer.. ye la kot.. sahabat ni aku jadikan tempat untuk meluah, bercerita, happy..tapi kadang² fungsi sahabat tu boleh berubah 100%.. 

boleh tak kalau lepas kite cerita, kau habiskan kat situ je.. ni makin ditambah perisa.. sampai terlebih masin jadinya.. plsss la..

dari angin sepoi² bahasa ni dah jadi taufan sandy.. cerita tu mudah je, tapi jadi rumit bila ada yang tikam belakang.. penat la.. so kesimpulannya, nak bercakap..nak berborak..nak meluahkan rasa kite kena berhati².. rupa nampak baik, hati dia kite tak tau macam mana.. beware!!

dah, tutup cerita.. tadi encik Awak ada bbm, katanya tengah hari ni dia ada photoshoot..tapi bukan dia la, kereta kesayangan dia tu.. untuk masuk dalam majalah Gila Kereta kalau tak silap kot.. dia cume cakap masuk majalah kete.. apa pun, tahniah untuk dia sebab kereta kesayangan terpilih.. aku siap warning lagik, muka dia jangan masuk..muahahah..
btw, rim sukan tu dah bertukar sebenarnya.. so, gambar latest tak ada.. tahniah sekali lagi encik..


notakecik : selera makan saya makin kurang walaupun perut suka sangat melaparkan dirinya..

48 comments:

  1. hmmm tahniah....
    nanti kawen kena beli keta 4 pintu senang nk sumbat anak tau .....

    ke dah ade..klu dah ade abaikan nasihat ini.

    ReplyDelete
  2. pergghhh...minat sgt dgn kete ni smart oke Satria Neo ni !

    ReplyDelete
  3. wow..kereta jadi model dah gini...

    ReplyDelete
  4. sampai masuk majalah kete...mmg gile kete ler tu >_<

    ReplyDelete
  5. baik lah mengadu pada allah yang esa, insha allah dia lebih memahami :)

    ReplyDelete
  6. mesti encik Awak tu gila kereta kan? sebab tu terpilih...

    ReplyDelete
  7. Perghhh...keta masuk majalah tu ☺☺

    ReplyDelete
  8. @eima : mekaseh..mekaseh.. ehehe, dh ada dh.. tp mcm xmuat gak sbb plan nk anak ramai.. muahahaha

    ReplyDelete
  9. @Mila Ahmad : hehehe.. akak pun minat, tp xkesampaian nk beli..

    ReplyDelete
  10. @Hapizan Hassim : selain mengadu pd yg Esa, rsnya tak salah jadikan sahabat tmpt meluah kan.. sekurang²nya ada kata² nasihat dri sahabat.. =)

    ReplyDelete
  11. @NenetPenne (NP) : giler la jugak kak net.. jelly lak sy..hahaha

    ReplyDelete
  12. eleh, takut cik abang kena ngurat ke nanti ? keh keh keh

    ReplyDelete
  13. dulu2 cite2 aku nk pkai neo ni..
    sudahnye kelise je aku mamapu..wahahahaa...
    p/s:;baik-baik kwn ngn org baik... :)

    ReplyDelete
  14. warghhh mmg cntik kete, kalo x xkn magazine nk bt photoshoot kan..tahniah en.awak..hihi

    ReplyDelete
  15. semartttt sehhhh patut lah dapat photoshoot..

    ReplyDelete
  16. cantikk kete en. awakk tuu..tahniahh le ye dapat masuk majalahh...

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum mizz...wow mengancam nyer kete...:)

    p/s si dia siap kena warn lagi yer...:)

    ReplyDelete
  18. betul tu, skrg dh xleh nk luah2 kt kwn,,makin ditikam adolah

    wahhhh satria neooooo,,kete idaman,hahahah

    ReplyDelete
  19. Pewiitt pewittt
    Mmg patut laa masuk sbb stylo keta nya pun :)

    ReplyDelete
  20. yang bab penyampai berita tu biarkan je.next time just hati2 je dengan siapa kita bekawan ok :) weee, namee pun suka satria neo. dulu drive neo tapi sejak kereta air masuk...dah serik dah. enjin rosak.

    ReplyDelete
  21. yang bab penyampai berita tu biarkan je.next time just hati2 je dengan siapa kita bekawan ok :) weee, namee pun suka satria neo. dulu drive neo tapi sejak kereta air masuk...dah serik dah. enjin rosak.

    ReplyDelete
  22. @:::aZiE::: : xpe, kereta jugak kan.. hehehe..

    baiklah.. :)

    ReplyDelete
  23. @cik fadh : jgn puji, nt dia kembang..hahaha..

    ReplyDelete
  24. @MrS. F!zA : tu la psl.. mklumla, sayang kete lebih..

    ReplyDelete
  25. @BERT : mekaseh.. berbaloi dia berhabis duit

    ReplyDelete
  26. @maszull : salam mama.. hehe, hobi dia byk kt kete je..


    p/s : kena la warn mama.. hehe

    ReplyDelete
  27. @NORSHAHFEZA HAMSAN : kannn..payah btl la.. kena diam je kot..


    beli..beli.. :)

    ReplyDelete
  28. @Aty_Fared : klu tuan dia pempuan, mesti kete jd cun kan kak..hehe

    ReplyDelete
  29. @Namee Roslan : tu la, pasni mmg kena hati².. byk "gunting" kannn.. hehe, ni pun more to kete hiasan..

    ReplyDelete
  30. napa xbw masuk muka baru glamer.. hikhik

    ReplyDelete
  31. @hnahdy : xyahla glemer² ni, nt ramai mintak sign lak..

    ReplyDelete
  32. betul tu..dah penah kena mcm tu,depan kita baik,dibelakang kita baik punya dia kutuk..sabor je lah akak

    ReplyDelete
  33. @mama aryan : xpela, tu ujian utk kite jd lbh sabar..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com