Dec 20, 2012

Antara tak suka dan benci

Assalamualaikum wbt...

Aku selalu fikir, aku ni ada musuh ke tak.. ada ke orang tak suka aku.. ada ke orang benci aku.. heyyy, ada la...kot... aku pun tak reti la..

tapi bila nampak ada orang ni yang tak pernah nak bertegur dengan aku..aku senyum pun dia buat tak tau je, aku klasifikasikan yang dia tak suke aku.. tapi bila dia paling muka sambil bagi jelingan maut siap ada bunyi macam menyampah, sure dia benci aku.. boley tak?

aku ni pun ada la gak kenkadang tak suka kat seseorang..TAK SUKA.. kalau nampak tu, otomatik mata aku macam kabur je.. hahahaha.. tapi aku tak benci dia.. tapiiiiiiiiiiiiiiiiii


jangan buat aku benci ye..kehkehkeh.. takut tak?



notakecik : sangat annoying dengan spesis manusia yang perasan bagus

24 comments:

  1. manusia yg perasan bagus ada di mana2

    ReplyDelete
  2. kalau de bom kat tangan dya ni..dya dh bom kat annoying tue..hahahahhaha >3 jahat kan?!!

    ReplyDelete
  3. kalau de bom kat tangan dya ni..dya dh bom kat annoying tue..hahahahhaha >3 jahat kan?!!

    ReplyDelete
  4. kita pun menyampah gila kak dengan org yang badget bagus !

    ReplyDelete
  5. kalau de bom kat tangan dya ni..dya dh bom kat annoying tue..hahahahhaha >3 jahat kan?!!

    ReplyDelete
  6. @Mila Ahmad : hehe..sape² pun mmg akan menyampah..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum... taknak benci orang boleh tak? hehe

    ReplyDelete
  8. kalau kite senyum then org tuh wat muka masam kan mmg pastu jgn harap la nak senyum lagi..

    ReplyDelete
  9. @Falsya : kannn..sakit pulak hati kite ni..

    ReplyDelete
  10. bila dah benci akan benci gila kan. i wonder lah, bila lah entry blogger bohsia tu nak jatuh ranking hahah

    ReplyDelete
  11. Heheh...biase ar tu...kekadang kite tak tau pon ape salah kite tetibe org nk benci kite hek..:-)

    ReplyDelete
  12. memang ada spesis ni..mana mana pergi pun tapi nak wat camner dik..kalau di layan lagi menjadi!

    jadinyer kalau boleh kita jauhkan..jauhkan lah hehehe..

    jgn marah akak ok ;p

    ReplyDelete
  13. mmg pun.. kdg2 tetibe rasa tak suka cuma xlah tunjuk sgt depan org tu. sian dia.. haha

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com