Dec 18, 2012

Gelaran Isteri Selepas Kahwin

Assalamualaikum wbt...


tengok ni dulu...


Kejam betei...pas kawen nanti, sure aku belek enpon hubby aku tiap hari.. hahahaha...


notakecik : makin dekat dengan inventory akhir tahun, main malas dibuatnya..sure banyak keje

52 comments:

  1. tu r pasal..rasa mcm "tak guna betoi owg yg buat survey ni!"..hahaha

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. hahahah siot je awakkk.

    ReplyDelete
  3. ok menyedihkan.. :p
    sy pun kompom belek2 hp somi stiap mlm.. :p

    ReplyDelete
  4. ekekek..sabar jer..akak nk belek hpone hb kena minta izin..psl nnt tkut dier marah n ckp sy x amanah...:-)

    ReplyDelete
  5. hahaha terbaik. AK stakat ni dah 4 thn kawin nama still lg Honeyloveu

    ReplyDelete
  6. hikhik . lawak derr , mo cem tu t lps kwen kena slu chek fone lerr ;p

    ReplyDelete
  7. hikhik.. sabar je lah..

    make sure nanti check ye wahai para isteri sekalian :)

    ReplyDelete
  8. kalau eka plak,tengok henpon pizi.dia tulis nama

    'syg'


    pas kawen xtau la aper..hahahahahaha

    ReplyDelete
  9. lawakkk laaa MK ni. tp mungkin ada kot.
    kalu somi akak letak yg no 3, 4,5, dan ke atas tu siappp laaa.

    ReplyDelete
  10. @Mila Ahmad : hikhik..jgn sedih.. hubby awk xbuat mcm tu

    ReplyDelete
  11. @ros_reeza : hehehe..check, jgn xcheck..tp biar berpada..

    ReplyDelete
  12. @Cik Eka : hahaha.. moga² kekal atau lebih manis panggilan tu

    ReplyDelete
  13. EKEKEK tapi akak x tak
    dah 12 tahun kawin still letak nama hubby

    MY LOVE HUBBY !
    yesss .. akak berjaya kekalkan gelaran tuu .. ;))

    ReplyDelete
  14. dya baru 3month kawin..still panggil nama lagi lah..x terkuo lagi nk pgil yg sweet2..ntah bile ntah..huhuhuhu

    ReplyDelete
  15. dya baru 3month kawin..still panggil nama lagi lah..x terkuo lagi nk pgil yg sweet2..ntah bile ntah..huhuhuhu

    ReplyDelete
  16. hrap2 kekal la dr sblm kawen smpai kawen lma mn pn kann..huueee

    ReplyDelete
  17. hahahaahha..agak kejam panggilan2 tu.hakhakhak

    ReplyDelete
  18. hahaha..memang mun cek tiap2 hari pas ni..

    ReplyDelete
  19. bukan tiap hari la..tapi tiap tahun..hehehe

    ReplyDelete
  20. @ieda : bagus kak..teruskan dgn gelaran tu..

    ReplyDelete
  21. @baby lydia : hehe..slow².. nt ada la tu yg suwit²..

    ReplyDelete
  22. mwahahaha..cek jangan tak cek Tina, nanti akak bagi awak tips bagaimana mengesan suami curang ketika ketiadaan anda di rumah..kehkehkeh!

    ReplyDelete
  23. sampai hati letak wrong number. hik3

    p/s : akak nanti kawen dengan orang kuantan ke? :)

    ReplyDelete
  24. @Lady Windsor : ok kak, nt sy roger akak nk mnta tips tu..

    ReplyDelete
  25. tukar sendiri lah nama contact tu kat enpon suami..huhu

    ReplyDelete
  26. wooo mintak lah dijauhkan mcm tu huhu

    ReplyDelete
  27. HAHAHAH'
    paling sedihh wrong number tu kannn CIS!

    ReplyDelete
  28. kahhkahhh.
    okey lawak gile seyes.
    same lah pas kawen hari2 kene cek hp laki. kekeke

    ReplyDelete
  29. kat HP suami masih set "My lovely Wide" walaupun dah 5 tahun kahwin..hakikatnya kita yg terpaksa setkan sendiri no tue kat Hp dia...

    cuba suruh hafal no HP bini kompem tak ingat

    ReplyDelete
  30. hahahaha..harap2 xde la jd gini..leh bawak berentap..ngeeeee

    ReplyDelete
  31. @MizzTina

    lagi suka kalau dia letak nama penuh.atiqah

    ReplyDelete
  32. Hahaha...wrong number tu tak ley blah...

    ReplyDelete
  33. tgk ayah, still save number mak darling.. huhu

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com