Dec 13, 2012

Ibu-ibu sekalian...jom shopping

Assalamualaikum wbt..

Amboihhh, pepagi dah ajak orang shopping kannn.. ibu² je pulak tu... 

sesape yang baca blog Ben Ashaari, mesti ada nampak entry dia kan.. so, aku try la cari dalam tenet.. kebanyakannya yang dah lepas.. mende ni?? mende ni??

Mother, Baby & Kids Expo January 2013 - PWTC

What : Mother, Baby & Kids Expo
When : 18th January 2013 - 20th January 2013
Where : Hall 4, Putra World Trade Centre (PWTC), Kuala Lumpur
Admission : FREE

sumber : SINI 

 Sesapa rasa dah jadi ibu². bakal ibu..pegila..borong bebanyak, tapi beringat la sikit ye.. aku pun rasa nak pegi je.. yela, dah dapat anak buah baru hari Isnin lepas.. baby boy!!!! 

Eh jap, pastu ada MOTHERHOOD EXPO '13 lak.. pada 01 - 03 March 2013 bertempat di Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC)

 

notakecik : akak, xyah nak membebel la pepagi ni

16 comments:

  1. amboii...orang kuat ben rupanya...hahaha

    ReplyDelete
  2. @♥cikmOt♥ : hahaha..xde kaitan pun kak.. sbb kwn² kan ramai dri kalangan mak² org ni..

    ReplyDelete
  3. Ok. Kena simpan duit gaji sket utk soping ☺

    ReplyDelete
  4. masa pregnen rayyan dulu giler gak bila ada expo mcm ni. time zara cam malas skit sbb brg abg dia pun bleh guna lg. mcm stroller, walker, baju bajan tambah skit2 je.

    ReplyDelete
  5. syg la duit nk soppin pakai je ape yg ade...dasar kedekut

    ReplyDelete
  6. hahah kalau beli utk ank sendiri tp simpan tggu de anak nnt boleh ke?hahah

    ReplyDelete
  7. ape lagi akak bawak anak buah lah hehee

    ReplyDelete
  8. tina..tlg pegikan..aku nk kirim stroller..hehehe..bule?

    ReplyDelete
  9. @najihahfara : bw diorg?? mmg xbeli pape la.. hahaha

    ReplyDelete
  10. alaaaaaa..tp nak shopping utk sape..sobssss..kene spread the news je la kat member2 yg mak buyung..boleh kan?..hehe

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mizz...meriahnya elok pd bakal ibu2 n ibu2 juga ni...:)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com