Dec 7, 2012

Jom Kreatif bersama | pakej riben dan ucapan

Assalamualaikum wbt..

gelak aku baca tajuk entry.. skema habis.. muehehe.. aku ni kan kaki tenet, so aku suke la merayap mencari DIY yang ada.. tapi buatnya nan hadooooo.. maklumla, malas..


ok, ni diy yang aku kira kreatif+jimat sebab pakej riben dan ucapan sekali.. contoh je tau ni, bukan aku yang buat.. kalau aku buat, mau hujan lebattttt..   
 
 
sumber : google

amacam, mejik tak?? mejik kann..

ok, nanti besday sesapa, wedding sesape..aku nak try buat gini.. rasanya kertas A4 kaler pink kat umah tu banyak lagi.. boleh la buat bebanyak..hehehehe..
 

notakecik : banyak benda nak kena fikir..pening!!

18 comments:

  1. pergh!!! kagum kot..tapi gigih la nak potong hurup tu..

    ReplyDelete
  2. Kalau saya idak ler rajin kak oiii...

    ReplyDelete
  3. Bday akk nnt nak mcm ni juga tau...hahaha...

    ReplyDelete
  4. nampak macam senang.. tapi nak buat, entah kan jadi entahkan tidak.. hihihi

    ReplyDelete
  5. wahhhh kalau macam nie sayang nak letak tepi kan ;)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mizz....cantik n kreatif la kan...;)

    ReplyDelete
  7. rajin nyer nak wat cmtu.. hehe.. nice!

    ReplyDelete
  8. cantek memang cantik kak. nak potong satu2 tu, mak aih. jenuh. nanti kite kawen, akak buat macam ni ea ? tau tau. :D

    ReplyDelete
  9. memang kretip gilee lahh..eii cammane buat tuuuuu...nak google lerr...apa ke nama benda nihh..

    ReplyDelete
  10. wah...terbaik... ehehehe.. dan memang sangat2 menjimatkan

    ReplyDelete
  11. hehe..ni namenye pop-up kad.. :)

    ReplyDelete
  12. hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih. i'm extremely proud of you! well, i'm probably lazy to do this, but on the flip side i'm great at doing such a DIY! :D

    ReplyDelete
  13. perghhh.. menarik.. tp yelah DIY ni mang malas.. haha..

    kalau kak tina buat nak tgk yea

    ReplyDelete
  14. tanganku tak kreatif.menghancurkan pandai

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com