Dec 14, 2012

Juri tak bertauliah

Assalamualaikum wbt

Pepagi dapat fren rekues kat facebook.. aku ni pesen memang malas nak approve.. tapi aku pernah terklik "confirm".. hampagas betul..

fren rekues ni aku tak ignore..dan aku tak confirm gak..kiranya masih pending.. malas la.. semak tau tak.. nanti bila dah approve, pastu tak tegur, meroyan tak tentu pasal kat wall.. 

5minit kendian, masuk kat pm inbox FB aku..
"Sombongnyer"
motif????
manusia ni senang je jadi juri kan.. bila ramah dikatanya GEDIK.. bila diam dikatanya SOMBONG..
aku..aku..aku...benci giler babas kat manusia cenggini..
jap lagi aku nak reply
 "ye, memang sombong tahap dewa dah pasni jangan gatal nak add bagai"
tapi macam kejam sangat..paling senang, abaikan je!!

kau yang add xde hak nak paksa aku approve..suka hati aku la.. kang aku approve duk mengata kata sombong sebab tak pernah tegur..aku lagi la pesen malas nak chat.. kang tak layan, terus remove aku.. hah, lagi senang keje aku..

notakecik :  tah pape la perangai manusia ni..

19 comments:

  1. akak ada 100 fren rekues yang dipending...

    hellooo ai bukan retis...
    ai bukan makwe seoragn selebriti...
    so plis dun add me...
    hehehe

    ReplyDelete
  2. mila approve yang kenal jerk. yang xkenal boo layan sebb tu semua stalker. ingatkan akak cete pasal pengadil semalam hehe....

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum awak. kesiannya. tulah manusia senang jadi hakim. hahaha sabar ye awak. abaikan aje org tersebut !

    ReplyDelete
  4. nyampah kan org2 cmni, senang cite ignore jek,nnt dh penat kn senyap,hihihi

    ReplyDelete
  5. kannnn.. x suka org judge kita sombong x tentu pasal..

    ReplyDelete
  6. @♥cikmOt♥ : kak, perlu ke mensen bukan makwe seorg selebriti.. hahaha..

    ReplyDelete
  7. @Mila Ahmad : haha..xkuasa nk citer psl pengadil semlm..

    ReplyDelete
  8. @Sheila Salim : w'salam.. hehe..xpe, mmg sentiasa cube bersabar..

    ReplyDelete
  9. @Dylla Abas : yup, btl tu..pdhal bknnye kenal lama..

    ReplyDelete
  10. haha. kan dah angin pagi2 camni. ignore je sudah kak. :D

    ReplyDelete
  11. sy selalu biar pending je. haha.
    ade pulak bila terklik approve terus sy unfriend balik. kejam x kejam lantak kau lah haha

    ReplyDelete
  12. HAHAHA aku rasa last check ade 85 .... aku pun jenis ko

    ReplyDelete
  13. iyulah kan..dah approve tu kira ok lah..manusia lah manusia..

    ReplyDelete
  14. ca punya fb skang more pd bisnes ..jd approve je..lantak la org tgur ke tak demi bisnes tersebar luas..hehe.sbb tu ade 2 acc fb..acc fb lg 1 mmg xkan approve org yg xkenal.khas buat kawan2 jek.. :)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com