Dec 17, 2012

Makan Malam

Assalamualaikum wbt..

Lambat aku hapdet hari ni.. agak kebizian.. *kesah pulak korang kan*.. ahahaha...

Sabtu lepas, kampeni tempat aku keje ada buat makan² akhir tahun.. rasanya setiap kampeni memang ada buat kan.. Kalau tahun lepas buat kat PD, tahun ni buat kat Pullman Putrajaya je.. tak apa la, xyah jejauh.. senang nak ke sana..

ni menu makan².. aku pun tak sure apa aku makan malam tu.. hahahaha
 
 
sebahagian dak² meja aku.. yang lain tak sampai lagik

bersama kak Zizah (baju pepel) dan kak mila.. kak mila tu akak aku.. sama tak muka??

sebelum majlis bermula..aku mengsnap mana yang termampu je..

 yang baju ala rimau tu, may 3rd boss.. hah, banyak kan bos aku.. dari kiri : Fariza, Wani, Eliz, aku dan Nani

 ok..yang ni lak.. korang cam kan aku yang mana?? lelaki sebelah aku tu our MD, Mr. Nagayama.. kau tau tak betapa rapatnya kedudukan tu.. aku tersepit!!!

perkara memalukan sepanjang makan malam tu bila kena men game kat atas pentas.. hello, game tepuk² tangan kot.. mementang aku kecik macam dak skolah, game tu yang ko suh main.. foineeee...

dan macam biasa, every year memang ada lucky draw cuma kali ni tak semua dapat.. finally, no aku naik!! walaupun hadiah tecik je..
tu diaaa...5163 naik wooo.. dapat la DVD player yang aku pun tak sure bila masanya aku guna.. 

untuk pertama kalinya aku pakai palazzo pants, rasa macam kacak lak.. hahaha.. pastu bila pakai tudung bawal yang berbatu² penuh atas kepala, rasa pengantin pun ada.. ok, aku suke perasan!!!


notakecik : aku cukup pantang dengan manusia yang tak reti berterima kasih...pastu menumpang senang atas usaha orang lain.. berat sangat ke mulut tu??

26 comments:

  1. akak berkenan kat palazzo tu cantik !

    ReplyDelete
  2. wahhhh... kemain lg MK melaram ekk.
    eeh bila nk pakai peplum yg beli tu??

    ReplyDelete
  3. Phewitttt...cantiklah cara dressing ☺☺

    Best tu dinner kat pullman. Pernah buka posa kat sana. Makanan sedap2.

    ReplyDelete
  4. HAHAHA....kompeni aku dulu buat makan2 n minum2 skali...nape kompeni ko wat makan2 je..hahahah :p

    ReplyDelete
  5. eh kamu pakai seluar ke kain ni...gojes gitu

    ReplyDelete
  6. ekekkeke comel je dik ko pakai palazzo tuu
    cute ...

    aah tersepit disitu , no wonder mereka suh ko joint game budak2 ekeke .. cute ape ;)

    ReplyDelete
  7. @Mila Ahmad : yeke, mekaseh.. nt akak bgtau ye beli kt mana..

    ReplyDelete
  8. @ameris : ehehehe...bkn selalu kak..

    ntah la kak, nt² kot..

    ReplyDelete
  9. @Fiza Rahman : wuuuu..mekaseh..mekaseh..

    tp kali ni xsedap pun..

    ReplyDelete
  10. @momyiman : sbb xde air..kena bw air sendiri.. hahaha

    ReplyDelete
  11. @ieda : ades kak, kembang ni haaa...

    kannn...kecik cinonet je.. hahaha

    ReplyDelete
  12. akak...simple, tapi cantik kot...dapat dvd player pulak tu..best tu..:)

    ReplyDelete
  13. tina, haku ade petua nak tnggi,..jom la try..ahaha

    ReplyDelete
  14. memang kacak pon dear =) heheh wah nmbo naik tu,haha kak, kalau tak pakai meh pas kat saye =p

    ReplyDelete
  15. player tu guna masa dah kawin nanti..tak yah gi wayang dah dik..beli cd jer hehehe..

    nampak sangat ayu di situ ;)

    ReplyDelete
  16. cantikkkkkkkkkkkkkkkkkk kak TINA!!!

    ReplyDelete
  17. Suker tengok gaye kamu dlm ni dik...bergaye..:-)

    ReplyDelete
  18. tepuk2.. tampar2.. teringat cite kartun jimmy neutron

    ReplyDelete
  19. hihihihihih

    hensem la akak pakai palazzo tu. i loikeeee

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com