Dec 6, 2012

Masalah yang dah lama wujud

Assalamualaikum wbt..

Prestasi kunjungan aku ke blog² lain jatuh merudum dengan teruk sejak dashboard ni bertukar.. sesungguhnya aku pun rasa nak bertukar jadi hulk tapi versi kaler pink.. boley tak?

kadang² aku terpaksa berkunjung blog lain melalui blog yang aku kerap singgah.. bengang betul la.. masalah aku adalah bukannya tak boleh buka dashboard, tapi list blog yang aku follow hilang serta merta.. kalau bernasib baik, kuar la tapi tak ada entry latest korang.. seperti ini ↓↓↓

dah nampak?? sebelum tu, blog "AKU BENCI ISLAM" tu adalah blog yang kena hack tau.. aku bukan follow blog cenggitu..

korang tau betapa gigihnya aku kena klik link tu satu persatu² untuk baca entry.. tau tak brape banyak blog aku follow.. beratus, n maybe beribu.. tau tak mata aku ni bukannya sihat sangat?? sedeynya.. aku tak apa masalah blogspot ni.. ke, aku je yang ada masalah ni.. 

sebab tu aku dah malas giler nak update entry.. orang je dtg blog aku, aku tak singgah pun.. aku singgah kat blog yang rajin komen entry aku.. yang ada dalam bloglist aku.. 

okla, mau sambung menjulingkan bijik mata..okbai


notakecik : semalam aku sangat bengang..tengok² skuter beralih sikit dari tempat asal..kompom keje osmet.. alih elok² tak apa, ni tersagat kat tiang..calar.. hati aku pun calar.. since pindah umah kat situ, motor aku calar balar gara² osmet.. motor tu tak ganggu parking kereta pun sebab selama ni kalau aku parking, elok je.. bangang!!!

16 comments:

  1. Akk pon selalu kena mcm tu. Kena refresh slalu.

    ReplyDelete
  2. kak,kadang2 eka perati,kita kena tunggu lama sikit barulah dia kluar kak...
    pastu banyak kali refresh

    ReplyDelete
  3. kim salam kat osmet...dengan ucapan, jangan suka perdajalkan osmet lain...

    assalamualaikum

    ReplyDelete
  4. sekarang yang tengah in kat blogspot..malware...ish ish..

    tak boleh ke depa alih elok2 sikit motor tina tu? aishhhh... tak prihatin betul laaaaa

    ReplyDelete
  5. haaa'aaa nape ekk jd cenggitu?

    ReplyDelete
  6. eh..kenapa dia taknak keluar tu..

    ReplyDelete
  7. betul3.
    hari tu pelik apehal semua tak keluar.
    kadang2 die kene tunggu lama sikit baru keluar.
    mencik sangat !

    ReplyDelete
  8. baru pasan nota kecik. tak best nye dapat osmet camtu. pindah ! hehehe

    ReplyDelete
  9. masalah tu bersifat sementara je kot agaknya... takpe.. awak tgk dulu dalam masa terdekat ni ada perubahan ke tak..

    awak tak bincang elok2 ke dengan housemate tu?? cuba bincang elok2.. mana tau boleh selesai masalah awak dengan dia tu

    ReplyDelete
  10. cik fadh pown salu kene cm tu..kene refresh slalu bru die appear..


    ha kan da kene bangangggg osmet tu..kakakakaka

    ReplyDelete
  11. tapi ramai jugak yg complaint macam akak. namee pun macam blur2 ayam tengok dashboard baru. :O

    ReplyDelete
  12. sat g keluar lah tu. sabar kak. sabar. :D

    ReplyDelete
  13. dashboard skg ni memang dah x best..still prefer dashboard yg dulu..lagi cantik yg dulu kot..hehehe

    pasal osmet tu, rotan jer diorang..grrrr

    ReplyDelete
  14. kalau sy refresh banyak kali. takpun tukar old interface kejap pastu tukar new balik. sy dah lama pakai yg baru ni. so dah biasa.. huu~~

    jgn juling2 mata kak.. haha

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com