Dec 14, 2012

Memperkenalkan, anak baru saya

Assalamualaikum wbt..

Dengan rasa rendah hati, aku nak perkenalkan anak baru aku.. 

amacam, saspen tak? yela, aku kan belum kawen lagi..tetibe dah ada anak.. anak buah la.. 

Kakak aku yang no.2 tu selamat melahirkan baby boy hari isnin lepas.. tapi operation la, baby tersesat.. tak jumpa jalan kuar.. siannn.. 

ni diaaaaa... Muhamad Adam Hafizuddin.. *betul ke Uda eja ni??*
berat masa lahir 3.2kg++ kot.. tak hengat juga.. kemain dia berkerut dahi.. bibir tebal bak hangggg..

dan yang ini, bersama abang kesayangan beliau.. abang beliau sangat kedekut.. sesiapa tidak dibenarkan untuk memegang adiknya.. 

ok, cuti krismas ni Uda balik dan gomol² kamu ye.. 


notakecik : masih kabur dengan perancangan tahun depan.. hukhukhuk

37 comments:

  1. alahai tomei tomei nya baby..
    suka sgt cium bby yg baru lahir ni.

    #Mk bole tlg war warkan tak event anak yatim tu...

    ReplyDelete
  2. ye la tina..mcm bibir sarah..hehehe

    ReplyDelete
  3. bibir tebal la ohsem~~hahaha..
    bestnyerla tdo camtu..
    bebas la tiak camtu..hehehe
    welcome adam :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum awak. saya suka nama Adam tu. comelnya dia, baby merah. hehehe

    ReplyDelete
  5. Alololo...comel. Bibir seksi ☺☺

    Sayam abam kat adik yer.

    ReplyDelete
  6. kawan mila anak dia lahir 12.12.12 cumel gila lelaki jugak.

    # aah kak tolong sebarkan, kalau tak nak guna email akak. boleh guna email mila takpun email kak ameris.

    ReplyDelete
  7. alahhh comel !
    bb bauu wangi ... ;)

    tahniah ye tina ..

    ReplyDelete
  8. sesat tak jumpa jalan keluar yea..

    comelnya.. suka cium baby yang baru lahir ni

    ReplyDelete
  9. baby..bestnya cium baby..bau baby wangi..:)

    ReplyDelete
  10. comel la. saya pun sedang menunggu masa ni. hehehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  11. Salam,
    jemputla singgah blog kite, ada long sleeve maxidress dan dress cotton denim yang smart dan selesa dipakai.

    -->http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

    TQ ye

    ReplyDelete
  12. kak lina (angelina jolie) pun kalah ok, seksi nye bibir,hihihi

    merah nye pp, msti putih melepak ni nnt,,dh lame xciom bau baby =)

    ReplyDelete
  13. ni kena practice ni..nanti senang..hehehe

    ReplyDelete
  14. @ameris : tu la kak..wangi je kan..


    oryte kak, nt sy war²kan..

    ReplyDelete
  15. @:::aZiE::: : hahaha..seksi gitu..

    bebas sgt..nt kena bedung gak..

    ReplyDelete
  16. @Sheila Salim : w'salam.. memula merah.. nt dh besar,jd gelap sbb manyak main.. hehe

    ReplyDelete
  17. @Fiza Rahman : hehe..seksi cam pempuan..

    mmg sayam sgt kak..

    ReplyDelete
  18. @Mila Ahmad : cntik tarikh tu..

    baik, nt akak sebarkan..

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. @ieda : tu la kak..xsabar nk cium dia ni..

    mekaseh kak

    ReplyDelete
  21. bibir seksi yaw.. hehe..tolong peluk cium kan ca kat dia eh.. :)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com