Dec 3, 2012

Mohon Jangan Lalai

Assalamualaikum wbt..

Kalau dulu, KFCM.. mahap la, mak malas nak menaip pepanjang, jemari mak sakit..  senang kabor, apek la.. yela, dulu beliau sangat pemes pas AFF yang pertama sampai ramai gegadis terpegun.. mak kurang sikit.. pastu bertambah pemes bila beliau berkapel dengan seorang blogger..makin pehmes ehmes gitewww..

Pastu aku nengok macam merosot sikit dia punya performance.. entah la, kurang tumpuan pada permainan mungkin.. 

kendian, AFF kedua ni, naik lak wan zack haikal *betul eja ni?*.. pehtu, ramai la gegadis yang melting.. kemain kat twitter semua dah terasuk niang rapik WZH..
*Ohhh, melting tengok wan zack haikal*
*he's mine!!*
arghhh...arghhh...tah pape lagi tah.. harap maklum semua, beliau dah ada gadis idaman..comel gak..

weyhh, korang nengok bola ke nengok peha diorg..hahaha.. aku nengok bola pun tertidur..

bila dah jadi sebutan, aku pasti banyak la pihak media nak mempemeskan beliau.. aku harap, selepas dipemeskan ni, janganla permainan merudum teruk..

pemain yang aku tengok kemain bagus masa piala AFF 1st tu, dah jadi hambar je.. macam tak lincah...ok..ok..foine..aku tak layak mengulas hal bola ni..

cume tu la, bila karier kita dah menjulang tinggi, jangan sesekali terlupa tunduk ke bawah..ingat la mana kita bermula.. bila dah jadi tonggak dan harapan ni, memang berat tanggungjawabnya.. teringat lak lagu Amuk..
♫♪Bila menari dongak ke langit
Langkah mu sumbang salahkan bumi
Silap sendiri tak dipeduli
Terbiar sudah membuta tuli
Baru tengadah menyesal diri♫♫
 
 
notakecik : mendung sangat gelapnya punnn

30 comments:

  1. Biasalah tu, bila dah femes performance pon drop lah.

    Fenomena WZH plak skang nih ☺☺

    ReplyDelete
  2. aaa'aaa apek makin merendum laa. lebih2 lg dh nk dekat tarikh kawen ni.

    ReplyDelete
  3. nak ujan kak, org bersorak gol mila pun gol jugak tapi xminat bola sgt huhu...

    ReplyDelete
  4. betul3..jgn jadi mcm yg lps2 udah ler kan..

    ReplyDelete
  5. sama la kita...konon tengok bola last kali tv tengok kita

    ReplyDelete
  6. Tulah bila cemerlang dipuji2, akak pun ngk bola gitu2 je takdela beria sgt..

    ReplyDelete
  7. saye xminat la sape2, yg dok sanjung sgt watpe kan,heheh

    ReplyDelete
  8. kalu m daud kilau menbola, pastu score..mesti die pon jejaka terhangat di pasaran...hahahaha

    ReplyDelete
  9. apex tu ok fine..kenallah jugak masa tgh hangat bercinta dgn blogger tu

    tapi siapakah wan zack haikal?? tak kenal den :)

    ReplyDelete
  10. beliau da ade awek la..dulu kite pun suka dia hahaha

    ReplyDelete
  11. mcm2 bola sekarang.. tgk pemain lagi hebat dari cara dorang main.. eh2

    ReplyDelete
  12. asal ade ruper...biase lah tu..eerr..akak tak kenal pon..hencem sangat ker...??[tetibe terus gi google carik]...-boleh tahan lah..muker jambu..main ok ker..??

    ReplyDelete
  13. asal ade ruper...biase lah tu..eerr..akak tak kenal pon..hencem sangat ker...??[tetibe terus gi google carik]...-boleh tahan lah..muker jambu..main ok ker..??

    ReplyDelete
  14. sy lebih prefer zubir. go go go zubir! hahaha

    ReplyDelete
  15. @fiza : kan kak..hurmm.. hrp² dia xmcm tu la..

    ReplyDelete
  16. @ameris : tu la kak, nmpk sgt merudumnya..

    ReplyDelete
  17. @mrs kayrul : kehkehkeh.. mklum la, bkn fanatik bola..

    ReplyDelete
  18. @Huda : normal kak, manusia ni kan mcm ni...nt dh teruk, kena maki..

    ReplyDelete
  19. @:::aZiE::: : ahahaha..nape kejam sgt bg contoh..

    ReplyDelete
  20. @najihahfara : mmg pun.. akak dri dl xminat sesiapa.. hehe

    ReplyDelete
  21. @kura : yeah..go zubir!! *siapa tu??* hahaha

    ReplyDelete
  22. namee dulu dah agak gak....dia mesti drop. sebab beckham dulu pun merudum gak since dia tiba2 terlibat dengan dunia artist.jadi tak fokus. sama gak macam ronaldo.

    ReplyDelete
  23. ntah kan..sepatutnya pemain bola ni takyah la dimasukkan dlm blog gosip retis..deme bukan retis pun..akak xleh dah minat budak2 bola ni..sbb dah tua hehe..tp mmg tak minat pun

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com