Dec 4, 2012

Pau Goreng

Assalamualaikum wbt...

Baca tajuk pun dah tau kan.. citer pasal pau goreng.. tadi tengah hari dah makan nasi, dah kenyang.. naik lunch je, dapat rezeki lagik.. kak Norma dengan baik hatinya bagi aku pau goreng.. panas lagik!! mekaseh kak.. =)

apa aku nak bagitau pasal pau goreng ni, dia murah dan besar..berbaloi hokey.. sape duk area Bangi n Putrajaya, mesti tau atau familiar dah.. jap, nak tempek gambor dulu ye..

ni la dia pau goreng inti kacang merah.. sedak betei..

siyes, memang besar.. lebih kurang separuh kertas A4.. *saiz apa ye tu*..
 
kuih ni jual kat gerai tepi jalan je.. area Sungai Merab, Bangi.. depan restoran Larizz.. ada sape tau?? besar gini, 50 sen je harga.. ohsem kann.. ada gak jual donat.. punnn besar jugak, 50 sen juaaa.. siyes, memang puas makan..

sesapa yang berdekatan tu, beli la..tak rugi... 
 
tu je buat masa ni..sekian..okbai


notakecik : mohon hujan dengan lebat turun sebelum jam 5petang..

39 comments:

  1. wahhh emang besar pau ni. puasss la makan..

    ReplyDelete
  2. nampak best...ada beli untuk akak sekali dak???

    ReplyDelete
  3. kat opis akak ada gak jual pau 50sen tp kecik cinoet jek. slalu beli sbb sedap.

    ReplyDelete
  4. teringat zmn skolah rendah..suke mkn kuih nih..^^

    ReplyDelete
  5. smlm baru beli donut giant ....

    ReplyDelete
  6. @cik nana : mmg sgt puas.. klu pesen xkuat mkn, mmg xhbs..

    ReplyDelete
  7. @♥cikmOt♥ : xde la kak..klu akak, lenkali sy belikan ye..

    ReplyDelete
  8. @ameris : hehe..biasala kak, klu dh sedap mahal pun xpe..

    ReplyDelete
  9. sedapnyer..hujan ni tetiba rasa lapar pulak

    ReplyDelete
  10. Sedapnya. Tolong belikan ☺☺

    ReplyDelete
  11. besonyerrr...
    kat tempat eka ni saiznye adelah kertas A4 kerat 6..

    ha 'besa' tak??

    ahahahaha

    ada inti sardin dan sambal.

    ReplyDelete
  12. macam tak tau je tempat tu. huhuhu.
    tapi dah lama gile tak makan pau goreng. wuwuuuu. sedapnye

    ReplyDelete
  13. dan2 renung kertas a4 dpn mata ni...besar betoi!

    ReplyDelete
  14. hadoi..awak buat saya lapar petang2 ni..hahahaha

    ReplyDelete
  15. Sedapnyer...tetiba craving!:-)

    ReplyDelete
  16. wah..besar tu..murah plak tu..

    ReplyDelete
  17. haha..besa gile..boleh mkn 3 org tu..jimat2

    ReplyDelete
  18. akk ada jual dik
    tapi forzen punye ..
    isi sedapp banyak lak tuu ;)
    kita akan puas hati kalau sedap kan ;)

    ReplyDelete
  19. ermmm.. kat sini mcm ada.. tp macam kuih cakpi yang ada inti lah.. sama ke tu?/ =P

    lapor2

    ReplyDelete
  20. @mama aryan : hehehe..itu normal la, nmpk mknn trus lapar..

    ReplyDelete
  21. @Cik Eka : besar giler.. hahaha.. ni inti kacang merah je..

    ReplyDelete
  22. @J.Syazwana : alerrr dik, depan kilang sony tu.. nt senang², cri la..

    ReplyDelete
  23. @faiq : sy mkn 2org je.. sbb sedap.. haha

    ReplyDelete
  24. Tinn, nti akak belikan donut plak yer..;-)

    ReplyDelete
  25. sedappnyeee lgi kalau dlm dye kacangggggggg nyum nyum~!

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum mizz....nampak mcm best n dah tu beso nyer...:)

    ReplyDelete
  27. kalau ujan2 sedap kak makan pau ni.
    eee... semalam memg kotak komen prob kita gatai tukar2 hamek kau terus takleh komen lani oke dah heeee~

    ReplyDelete
  28. pau daging jual kat area hostel saya ni 1.80 1. mak aih mahal dari pau goreng.

    ReplyDelete
  29. dah la masih panas...gulp..terliur I..gulp.

    ReplyDelete
  30. emak suka buat kuih ini. tapi tak tau nama apa. haha :D

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com