Dec 20, 2012

Please....

Assalamualaikum wbt...

Terjumpa ini di internet
v
v
v
v
v
v
v
v
Tapi ramai je yang kaki "bash" aku perhatikan skang... maybe dia senang hati kot buat macam tu..
senang kabor, kaki bash ni budak tak matang.. *peringatan untuk diri sendiri juga*

okbai


notakecik : mendung + sejuk = mengundang kemengantukan even belum masuk waktu tengah hari..

notalagikecik : satu lagi BE menari² kat blog ni.. mekaseh banyak Nuffnang... tak sangka uols.. *kekening*

30 comments:

  1. tahniah dpt BE..semoga masyuk menari2 ye..hehe

    ReplyDelete
  2. manusia memang camtu.. yang buruk tu nampak.. yang cantik tu tutup... :D

    ReplyDelete
  3. be AKU TAK PENAH PUTUS TP INCOME CIPUT JE ... ALHAMDULILLAH ....

    ReplyDelete
  4. Masyuk. Leh belanja. Hari ni ada pasar malam ☺☺

    ReplyDelete
  5. Kat sini skrg pon mendung nk hujan...alhamdulilla..akak suker hujan sbb allah sedang turunkn rahmatnyer...:-)

    ReplyDelete
  6. @najihahfara : sabtu depan? hurmm, ssh nk bg kata putus

    ReplyDelete
  7. banyakkan berdoa ketika hujan adikku ;)

    ReplyDelete
  8. TIna
    akak ni nama je blogger..konon hari2 update entry..tapi BE pun akak tatau, ajar akak bleh..hehe :)

    Lwindsor
    sorry malas nak login..

    ReplyDelete
  9. kebencian yang menutup kasih sayang.. kan..kann

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com