Dec 6, 2012

Selalu rasa macam ni

Assalamualaikum wbt..

Hari ni aku lemau, malas dan moody sangat².. tak tau nape, keje lak aku tak sure ada ke tak ni.. macam ada, macam tak ada.. sudahnya, aku duk mentenet je la..

dalam pada aku mentenet tu, aku terjumpa ini..
 

tergelak aku.. sebab aku selalu rasa macam ni.. nk tahan kang batu karang lak..tak pun basah je tilam.. nak bangun pegi toilet malas.. nak tak nak, bangun la..

btw, comel pulak kucen ni..haishhhh


notakecik : izinkan saya tidur barang seminit dua boley x bos??

17 comments:

  1. Moody napa?

    Jom gi pasar malam ptg nih.

    ReplyDelete
  2. kang tak bangun kang, ada yang kencing malam..huhu

    ReplyDelete
  3. cute pulak kucen tu kan....

    jangan gabra tina, akak pun sama. asignment ada tapi pemalas nak buat... ha ha ha

    ReplyDelete
  4. sy selalu malas nak bangun.. errr.. tp tak penah kecing atas tilam lagi

    ReplyDelete
  5. hihihihi selalunyer org moody2 ie.. obatnyer cepat kawin jer... hihihihi.. jgn maraa aaa MK.. akak gurau jer..:D

    ReplyDelete
  6. ala...lain kali, letak satu bekas/botol ke kat sebelah. bila nak buang air, gunakanlah bekas/botol tersebut. haahh..selesai masalah. hehehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  7. comelnye lah kucing tu..hehe..tp kdg mmg jadi cmtu, da slese atas katil pastu time tu jgak nk g toilet..haishhh

    ReplyDelete
  8. akak pun takde mood laaa..nak letak entry cuti pun malasnyaaa..comel la kucing tu, tu kucing ke patung?

    ReplyDelete
  9. adoiii selalu sgt...pastu kan bila dah pee2, masuk bilik baring... alamak, lupa tutup lampu bilik air...oohhhhoooii bercinta nk bgn!

    ReplyDelete
  10. agree mcm ai gak plus if winter nak gi toilet sejuk giler...selagik blh tahan ai tahan but selalu kena tengur ngan darl..pot pet pot pet ngeee

    ReplyDelete
  11. aku jarang mintk izin kalu nak tdo wei...hhahahaha

    ReplyDelete
  12. hahahaha..comel gila.. rasa macam nak tarik2 je pipi dia tu..hehehehe

    ReplyDelete
  13. comelnya lah kucing ni. haha. rasa nak penyek2 je dia. hehe. selalu kalau minum air banyak, mesti time dah nak tidur tu laaa rasa nak pee peeee. hehe

    ReplyDelete
  14. dah bangun pergi toilet, hilang ngantuk pula...ishhhh

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum mizz...cute nyer kucing tu...:)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com