Dec 17, 2012

Seluar ke Skirt

Assalamualaikum wbt..


Berikutan gambar kiut aku *sila muntah* kat entry yang INI.. ada yang tanya itu seluar atau skirt (kain).. itu seluar.. dan ada yang cakap seluar tu cantik.. mujur korang cakap seluar tu cantik.. kalau aku yang cantik, mau aku pitam pahtu berguling².. miahahaha...

ni je la kot gambar yang agak nampak seluar tu.. yang lain sangat tak nampak.. mahap ye, terpaksa tepek muka aku lagik.. hahahaha


Dah tengok?? sebelum ni aku nak pakai macam tak berapa yakin.. dan skang, sangat yakin sebab baru nampak tak kurus sangat² macam kerangka je.. plus, aku pun suke pakai maxi skirt.. nampak kewanitaan gitu.. LOL

aku beli kat butik EDZ eightDesign.. sape duk sekitar Bangi atau yang dekat², boleh walk in je.. butik ni kat Seri Bangi.. dekat area Butik Minaz gak.. material palazzo pants ni lain tau.. biasanya kite nampak material dari jenis denim, lycra, chiffon atau pape je la.. yang ini material dia adalah soft cotton... memang sangat lembut tapi agak sensitif.. mudah renyuk..

sebelum ni aku pernah cerita pasal butik EDZ ni..so tak yah la nk citer lagi ye.. cume nak bagitau mana aku beli palazzo tu.. kalau berkenan, buka la web dia.. 

selamat membeli uols!!!

notakecik : menunggu cik bon dengan penuh sabar... muahahaha

27 comments:

  1. Mmg best pakai palazzo ni uols
    Sgt selesa gituew khen

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. comel seluar tu! suka. mahal tak?

    ReplyDelete
  3. wak pon nmpk cntik jugakkk.. ehHHe

    ReplyDelete
  4. ni saye nk puji akak jgn guling2 tau,,hahaha seluar dgn orgnye sama cantik !

    ReplyDelete
  5. ca segan nak dress up cam tina..dan mmg x suka pakai baju masuk dalam suar..hehe..tina pakai okla..tomey..

    ReplyDelete
  6. Hahaha...akak la salah seorg yg btanya itu...

    ReplyDelete
  7. hehe..aku failed pasal fesyen wanita :)

    ReplyDelete
  8. kalau saya pakai nampak smart tak??hehehehe

    ReplyDelete
  9. @Sheila Salim : w'salam.. comel kan.. xmahal, bawah 100 je..

    ReplyDelete
  10. @Wak Gelas™ : hahaha..nak jugakk.. yela, wak nmpk cantik..

    ReplyDelete
  11. @Ca Ezah : hehe..jgn segan².. xla, semua org pun tomey..

    ReplyDelete
  12. wahhhh kerlazzz adikku...memang nampak stylo uols..

    tapi kalau akak pakai mesti meleret..maklum rendang jer huhu

    ReplyDelete
  13. Ha ah...cun ar suar awak..!!! Terkenan giler da ni...

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com