Jan 3, 2013

Akhirnya | Gila Kereta

Assalamualaikum wbt...

hari pertama memulakan semula tugas..banyak keje.. so, hari ni entry tak berapa nak ada ataupun bw tak berapa nak lancar.. 

sape ada add FB dan Instagram aku, mesti dapat tau apa entry aku hari ni.. dulu kan aku ada buat entry pasal Neo beliau bakal kuar kat mag.. so, dah selamat pun kuar untuk isu Januari 2013.. front page gitu.. dan yesss, muka beliau pun tak ada.. dengki tak?? keji betul perangai kan..

ok, mesti ramai akan kata.. 
"modified macam mana pun, ia tetap neo..tak berubah jadi kete besar"
"apa yang dapat kalau modified bagai nak rak tapi kete kecik..bukan selesa pun"
"bla..bla..bla.."

lantak korang nak cakap apa..semua orang ada minat masing².. so, tak perlu pelik mahupun kata yang pelik².. 
 mencapub bersama majalah.. motip?? 


 antara yang dimuatkan dalam majalah..


cedok dari setegrem sendiri.. 

tahniah sekali lagi.. akhirnya kepuasan yang beliau cari dah dapat.. dan terima kasih kepada pomen beliau, mr.epul.. pasni ramai la datang bengkel hang nooo... untuk photog lak, mekaseh jua ye... kalau sudi, korang beli la majalah ni ye.. Isu Januari 2013 tau.. mihmihmih..


aku rasa ada banyak cerita aku nak tulis kat blog.. nanti ada masa aku buat ye.. terlalu bz ni hoiiiii



notakecik : serasa nak buang mana² blog yang tak aktif dalam bloglist tu..kejam tak??

54 comments:

  1. hai, leh berkenalan...nak tumpang naik neo buleh...lalala

    ReplyDelete
  2. gile? hehe mcm lelaki plak.

    ReplyDelete
  3. mila suka sgt Neo...lebih2 lagi warna putih smart gila hokeh !!!!!

    ReplyDelete
  4. wah ... akak bab2 keter nie x pandai lahh .. tolak tepi ... janji leh naik bawak kerjeee ekek ;)

    ReplyDelete
  5. woooo biasa lelaki yg minat kete sporty cmni!

    ReplyDelete
  6. sy pun suke neo.. ganazzzz huhu

    ReplyDelete
  7. kak,nanti nak tumpang kete tuuuuuuu bole??

    hahahahaha

    ReplyDelete
  8. wei baik ko hati ..pas masuki majalah ni pas ni lg byk mata pasang .... member aku yg berhabis hampir dekat 20 k utk wira brg ori mitsubishi ..kena rembat jumpa rangka keta je gaung kat bukit beruntung..kes die cuma pi sabah bercuti ..pastu tulis kat FB bgtau die kat sabah keta kat bwh rumah org angkut...hmmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  9. neo lagi.. vrooooommm.. seronok lah beliau dah keluar dlm majalah tu.. haha

    ReplyDelete
  10. kite tak minat modified2 kereta ni. bagi kite membazir. haha. tapi lelaki memang suke kan bab2 camni. so far Akram memang berniat nak modified2 ni tapi kite jeling je. lagi pon myvi tak sesuai la. tunggu die pakai sport car je lah. kekekeke.

    ReplyDelete
  11. Wah...keta masuk majalah ☺☺

    Akk pon tak update lagi bloglist...haishhhh...

    ReplyDelete
  12. oh kereta idaman ku,hihihi promot nmpak=p hihihi

    ReplyDelete
  13. Wow..tak sangka ada jgk perempuan yg suka ckp pasal keta..teruja sat!!

    ReplyDelete
  14. glemer sudah neo cik abang sayang akak. hehee


    patotnya akak interpem sekali dalam majalah. baru lah hootttt. kihkih

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum mizz...betul2 minat modified kete ni...:)

    ReplyDelete
  16. Fuyooooooo kak tina :)
    Tp kak tina na slalu sentap dgn ex BF na dlu sbb duet perabes kat kereta jewww bila Na nak paw kasut ke baju ke slalu ckp xde duet! Nyammpahhhhh :)

    ReplyDelete
  17. hehe..minat ko mcm laki la...baguih2..n style

    ReplyDelete
  18. aku pon pakai neo gak. nak beli gak la majalah tu. nape MK. boypren ko nyer kete ke kat majalah tu..wahhhh

    ReplyDelete
  19. NEO antara kereta feveret saya tu..hehehe..nampak garang sangat..

    ReplyDelete
  20. @Afasz : ehhh..ehh..ni mmg kete lelaki, bkn sy punye..

    ReplyDelete
  21. @Munnafendy : mmg.. sy kureng sikit..suke tgk je

    ReplyDelete
  22. @eima : mmg pun, skang ni dia duk fikir mana nk sembunyikan kete tu..

    ReplyDelete
  23. @J.Syazwana : nama pun lelaki kan..yg penting bg dia, puas..

    ReplyDelete
  24. @ct kektus : tula, mujur kete je yg glemer..


    xkuasa, kang akak jd pemes lak..miahaha

    ReplyDelete
  25. @Mas Zull : w'salam.. hehe..nk buat mcm mana mama..

    ReplyDelete
  26. @Cik Mun : hikhik..tumpang la, tp bkn sy punye..

    ReplyDelete
  27. @faiq : masalahnya ni bukan kete aku..miahaha

    ReplyDelete
  28. @fazrulnoor : silakan beli..mihmihmih..

    yup, bf aku nyer kete..

    ReplyDelete
  29. @boni kacak : sm la, minat neo gak..tp xde rezeki nk beli..

    ReplyDelete
  30. glamer u'ollsssss..ngeeee..

    lelaki dgn kereta mmg xdpt nak dipisahkan...same je mcm husband akak tuh..nasib dh kawen je slow skit..

    tp kalau lum sum kan total dieorg dh bikin mesti terkejut kan..hehehehe

    ReplyDelete
  31. cer ko link kan entry ko pasal amik gambar kete tu..cane aku leh terlepas lak

    ReplyDelete
  32. wah..hebaknyer...kagum2...bile la chitam haku nk masuk mag ni...mag uipi ipin pon jadiklah..ahahah

    ReplyDelete
  33. @Falsya : tu la..lelaki suka sgt mende² mcm ni..

    ReplyDelete
  34. biar apa org kata...kalau kita minat kat sesuatu tu buat je..puaskan hati sndri lg baik drpd puaskn hati org lain kan kan kan :p

    ReplyDelete
  35. modified elok2..sbb JPJ ckp kete yg bnyk modified dlm kategori kereta yg cepat terbakar..

    pesanan ikhlas dr puan JPJ..

    ReplyDelete
  36. satria is one of my favorite cars!!

    ReplyDelete
  37. boleh je. tahniah utk si dia. neo pun kereta jugak. kalau dia suka biarkan je la. as long as duit dia dan tak susahkan oarang lain. (*_*)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com