Jan 22, 2013

Aktiviti untuk Kamu di hujung minggu

Assalamualaikum wbt..

Esok last day keje, pastu coti.. jyeah!! tapi aku hairan apsal senin keje.. haku tak kira, aku nak coti jugak.. dulik.. *mende ko tina pepagi meroyan???*

okey, aku pasti ramai yang sambung cuti kan.. jemahat keje, tapi korang coti kan.. so, kalau tak ada benda nak buat, meh aku sajes satu benda baaekkk punya..

Sape tau Utusan Karya Sdn. Bhd??? alerrrr, yang buat mag tuuuu.. lokasi kat Bandar Baru Bangi je.. depa ada anjurkan JOM FIESTA.. sape free, datang la..
JomFiesta
 klik untuk paparan lebih jelas

nampak tak hari sabtu tu?? nampak tak?? okey Cik Mot, sila la datang.. ada aren ajis tuuuu.. mihmihmih..

Ok, kat bawah ni aku listkan beberapa pertandingan yang ada.. aku rasa ni anjuran majalah Harmoni..
Sape tererrrr giler men congkak, meh join ni.. baca lanjut kat gambar ni hokey.. aku selalu main kat tepon gabak aku ni je.. dah tentu aku menang sebab aku suka kira dulu.. miahaha..

Hari Jumaat pulak, ada pertandingan batu seremban.. hah, yang ni haku lemah.. tangan kecik, kalau kena batu yang bebesar gabak, acane aku nak cekau??
 


Pastu hari Sabtu, ada 2 aktiviti.. sape rasa hubby diorg sporting, meh ajak dia main mekap².. hubby mekap wife.. wahhh, so suwittttttttt..


Dan ini, kalau ada anak dalam umur lingkungan yang tertera, tacap la anak² tu.. join pertandingan ni lak.. haku nak suh anak buah aku join la.. dah la beliau comel macam haku.. miahahaha...
 sebelum tu, nampak syaratnya?? beli majalah Harmoni dulu ye.. alerrrr, bukan mahal punnn


panjang pulak entry makkk.. sekian, okbai


notakecik : lambatnya mau cuti

33 comments:

  1. aku dah pi jejalan ... lalala

    ReplyDelete
  2. wahhh menarik semua xtvt!

    paling suke batu seremban tu..teringat kenangan masa kecik² dulu selalu menang main batu seremban..entah ade ke tidak skill tu lagi ehehehee

    bangi jauhlah..x pernah lagi drive ke bangi sorang² uhuhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu xpernah tu kena pernahkan.. hehehe

      Delete
  3. aler, time cuti tu...susah..
    tapi sah ramai orang...bersesak nak jumpa eren ajis..
    takmo ar...ai nak kat empat eksklusif ja...puihhh

    ReplyDelete
  4. WOW SERONOK...isnin korang kena kerja ke? huhu..kitaorang cutiiiiii, yeeahhaa, jumaat pun akak sambung cuti, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah, dah kampeni ni suh keje sbb dia replace on friday tu.. vunguk btl..

      Delete
  5. join suami solek isteri..tue yg besh nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann..nk tgk kehebatan suami mekap isteri

      Delete
  6. manyak nya aktibiti ujung minggu nie.
    alamak tp akak balik kg laaa..
    rugi2

    ReplyDelete
  7. wah yang make up-make up tu mamca best nak suh laki mila make up kan mila la hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..suh je mila.. mana tau dia mmg kreatif

      Delete
  8. ape????!!!!!..abg aaron..kite pun nak terjah jugakkkk...hahahaha..

    hurmmm, nape isnin keje?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakannnnnnnnnnnn..miahaha


      sbb depa replace on friday.. keji btl sistem..huh!!

      Delete
  9. wahh meriah nie
    hurmm ada erenn je ke .. adi ??
    huhuh

    ( macam leh sampai ekek )

    ReplyDelete
  10. Takleh p, sbb kitorg nak berjimba p golkos austeettttt...! Morib jek, haha!

    ReplyDelete
  11. cantik tertarik da bom..kiter nak g langkawi

    ReplyDelete
  12. batu seremban tu yang best tu main :)
    tapi, tak dapat lah nak pergi, ada plan dah untuk cuti ni :) hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu terer mmg la best..hehehe..

      selamat bercuti!!

      Delete
  13. comelnya pertandingan suami solek isteri !! hehe. tina, nak tanya....macam mana nak buat ruangan comment mcm cik tina ni ?? mudah nak reply orang ! :D

    ReplyDelete
  14. kite dah mula kerja hari isnin nanti. (praktikal sebenarnya. hehee )
    ingat kan cuti, tapi tak jugak. haha

    ReplyDelete
  15. I layak masuk pertandingan pakaian beragam tu jer kot ;P

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com