Jan 22, 2013

Banana | Bodoh

Assalamualaikum wbt..

Serba serbi salah aku nak buat tajuk gitu.. demmmm.. mahap ye semua²..

Malam tadi celebrate besday Nani..kt umah beliau la.. haku orang luar saje nak menyemakkan majelis.. masa makan² tu, duk borak pasal banana gara² pizza pisang.. kan hade iklan kartun pastu nanti ada lagu coet ♫banananaaaaaaa♫ gitu... ada kann.. 

ok, apa kaitannya dengan tajuk entry ni.. kerana ini ↓↓↓
apa kau merepek ni syaitannnnnnnnnnn... *dialog seniman bujang lapok*

sape fiza?? apa kaitannya dengan banana?? kalau satu je xpe, ni 3sekaligus.. apa yang kau carik senarnya ni.. nak je aku azankan telinga kanan orang yang cari ni.. voley??? bagi insaf kejap.. 


nah aku bagi video comel banana yang dinyanyikan oleh makhluk Despicable Me.. aku suka gilak tengok bedeo ni.. nengok la korang.. nengok tau!!!


best giler... miahaha..


sekian..


notakecik : bibir sakit..akibat gelojoh makan, tergigit bibir sendiri..

25 comments:

  1. laa makhluk tu banana ke?? hahah tak tau pun... tapi comel apa makhluk despicable tu~

    ReplyDelete
  2. keyword mila ada keluar bontot besar eee... sapelah yg cari-cari keyword gitu haaa..

    ReplyDelete
  3. op. itu yg dicari ye.. hihi..
    *tak boleh nak tengok video tu kat opis ni. Kang balik rumah, nak tengok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal..mende la..


      tgk tau!!! *paksaan*

      Delete
  4. tau, akak pun kadang2 suka sebut banananaaaaaaaaaa.......
    kartun despicable me ni kiut kan?? eh dah ada despicable Me 2 ker??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn..terasa comel je klu sebut.. kehkehkeh.. belum kot kak

      Delete
  5. rayyan suka iklan tu banananaaa....
    dia lak sebut nana...

    ReplyDelete
  6. itu mcm punye keyword pun boleh ker?

    ReplyDelete
  7. banana bodoh...apa entah keyword yang masuk pelik2 belaka kan.kadang2 namee pun pelik.

    ReplyDelete
  8. banana bodoh? dah x de idea lain dah ke nak cari keyword

    ReplyDelete
  9. hmm. tersalah taip kot orang tu. haha

    ReplyDelete
  10. ini favourite...since despicable me that day kami jatuh cinta ngan minions ni. potato naaaaa... banannaaaaaa... i taramisu. gasak la na.

    ReplyDelete
  11. Kadang2 pelik2 jek yg dorang carik kan? Hahaha! Takpe laa. Rezki dorang nak datang sini. Carik tajuk merapek pun tetiba tersampai sini. Kut2 sangkut sorang dua yg follow & jadik reader setia? :P

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com