Jan 21, 2013

Bowling | Kaki Bangku

Assalamualaikum wbt...

Kemorning semorang.. Aku tak tau la apa masalah opis ni sebab ekon langsung tak de feel.. pepagi aku dah berpeluh.. sabar je la..

ok..ok..hari minggu yang lalu, aku habiskan masa dengan aktiviti pertama.. tournament bowling.. maka aku yang kaki bangku ni pun nyebok nak main jugak.. siyes, aku memang xreti men bowling.. ke longkang sudahnya..  tapi kalau suh aku lari pecut 100meter..aku boleh.. kehkehkeh.. maklumla, orang pendek kan..


Sabtu 19/01/2013 bertempat di Kompleks Warta, Bangi.. *mendeeee tah men kat Warta tu*

 okeh..memang menjadi tradisi kaum wanita amik gambar kasut.. nengok, betapa tak cantiknya. kasut.. dahla kasut saiz 4 sikit.. ngam² untuk kami berempat.. tu pun ada yang terkopak, tersengih kerang.. pastu lagi mau cakap suh kami makan banyak, nanti besar kaki tu.. danggggg


ni la kengkami yang main.. aku yang mana?? harusla yang oren macam tungau tu.. kakakaka... tak pernah seumur idup aku pakai tudung kaler gitu.. gila ko tina!!


ni la partner bidan terjun aku.. memang langkah kanan ko Nani.. sepatutnya aku berganding dengan kak Zizah.. tapi beliau ada kes kecemasan, terpaksa tarik diri last minute.. tak apa kak, akak akan kecewa gak men dengan saya.. miahahaha...


acara dah tamat, sesi lepaking sajo.. 

keputusannya, aku tempat last.. no.5.. bangga seyhhh.. wakakaka... sorry nani, akak memang tak pandai main, tapi oleh kerana game ni free, maka gedik nak masuk gak..miahahaha..

masuk 2game, aku dah mula bosan.. siyes, aku tak suka sangat men benda yang sama...melibatkan tangan dan jari kecik aku.. sakit tahuk.. kembang jemari pendek aku, cincin pun jadi ketat semacam.. 


sekian cerita dari bowler longkang.. :P


notakecik : berhagak sikit kalau nak costdown!!!

40 comments:

  1. xpe lm2 nti pndai la men bowleng tu hihi

    ReplyDelete
  2. akak, kite baru men bowling minggu lepas. kelongkang jugak bowl tuu. dah lama tak main. haha

    ReplyDelete
  3. kak tina makin cumel pakai tudung gitu...
    warna terang-terang nampak anda kian menyerlah...

    ReplyDelete
  4. akak pun dh lama dh okayh xmain bowling...kalau skang nie main mmg ke longkang jugak sudahnye...hehhee..pemain2 bowling semua comel2 okayh..;))))))

    psst pssttt, xde aircond pagi2 kat opis mmg boleh spoiled mood...ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tu la, bengang gak sbb makan longkang je.. muehehe.. mekaseh²..


      mmg dh spoiled pun ni..cisss

      Delete
  5. skali skala layan boling best hape...
    pedulikan reti ke tak. baling jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..mesti main main² pun kak.. hentam jee

      Delete
  6. hihihih.. misstina..kalu main bola bolehlah panggil kaki bangku.. tapi kalau main bowling.. emmm... kaki meja kot.. hihihihi jangan maraaa aaa.. samerlah kita.. :D

    ReplyDelete
  7. lawa tudung dik ...... aku suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawa ke?? mekaseh².. tp bkn fareeda..

      Delete
  8. ika xpenah main boling.wuwuwuw
    tgk org main boling je .heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la main.. lawan longkang.. miahaha

      Delete
  9. amboi....ceria kemain dia!! gaya pegang bola dh ada tu >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegang je lebih..baling ke laut.. wakaka

      Delete
  10. kalu akak la kan, yang seumur idup tak pernah main boling...sah sah bola ke longkang...weee...segan sungguh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..ok la tu kak.. nt mesti hebat

      Delete
  11. OKE TINA ... comelll aje ..
    suke je akak tgk
    sesekali kena ada kelainan kan
    akak pun x sinonim ngan oren nie
    sesekali pakai cun gakss ekekek ;)

    ReplyDelete
  12. akak pun dah lama tak main boling...

    ReplyDelete
  13. Alahaiii..bestnyer..dh berkurun lamanya x main bowling...:-)

    ReplyDelete
  14. Santek tudung.

    Dah lama tak main bowling. Erk...bowling kat warta tu ada lagi ker? Apsal bulan lepas akk gi tutup? Ingatkan memang dah tutup.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekaseh kak.. :)


      buka lg kak.. xde tutup² punye.. dia start buka kul 11.. maybe akak awl sgt kot..

      Delete
  15. huhuhu..xreti men bowl..asyik masuk longkang aje

    ReplyDelete
  16. bowlin pun ada kaki bangku?.. hihihi.. takpe, kalau dah selalu main, nanti terror :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tu hentam je.. xdenye la nk men selalu.. buat sakit tgn

      Delete
  17. Liyaa pun sama, tak reti sangat bowling ni. Tapi kalau org ajak, Liyaa memang eksaited nak maen. Hahaha! Liyaa suka, cuma memang tak terel laa. Erm, next tyme men bowling jangan pakai cincin taw! Bahaya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok sbb hentam je baling kan.. hahaha..

      wokey!!

      Delete
  18. Tak sakit belikat ker hari ni? hahaha

    ReplyDelete
  19. sy pun teruk main bowling.. masuk longkang sesaja.. patutnya masuk longkang pun dpt point. =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..klu la blh dpt point, point akak byk gilerrr

      Delete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com