Jan 4, 2013

Cerita Basi Tahun Baru

Assalamualaikum wbt..

Kebizian yang melampau semalam buatkan aku BW secara lompat².. komen kat blog korang pun macam kureng je aku rasa.. hari ni ada senang sikit... 

berdasarkan pada tajuk di atas, ye..ini memang cerita basi.. 1 Januari 2013 aku ada jemputan makan² dari pasangan pengantin baru.. kalau ikutkan, beliau ni pun blogger.. EX-blogger.. blog beliau dah tutup pun..

kalau selama ni kami berhubung melalui whatsapp, facebook, twitter..so hari tu akhirnya kami jumpa.. padahal umah dia dekat giler, kat Putrajaya je.. mende la aku ni...
 
ni la beliau..kak Eza.. tapi aku panggey beliau ni "mak"..
ada sape² kenal?? yang keje kat DCA mesti kenal kan...
 
 
ok..habis cerita.. ni nak kabor.. pasal kereta masuk mag tu, tu bukan kereta aku la.. kereta Inchik Beliau aku.. kereta aku standard je.. aku sendiri serba salah nak buat entry pasal kereta tu, takut ada yang kata aku menunjuk lak.. hurmmmmm... yela, rambut sama hitam, hati orang ni lain².. maaf la kalau ada yang berbulu baca entry tu..


notakecik : keje 2 hari....then cuti.. mood keje pun belum ada ni..

30 comments:

  1. akhirnya jumpe kann
    nak jumpe buykan senang .. walau rumah dekat ekek ;)

    bila tina nak jumpe akak !

    ReplyDelete
  2. amboi, kak eza tak ajak pun akak...tapi ajak kamu...sampai hati tau...sobs...

    ReplyDelete
  3. jmp blogger mmg best kan..hehehe..

    betul tuh yang..kadang2 niat kite utk share tp kadang2 tuh la separuh org slalu salah anggap..;)

    ReplyDelete
  4. mmg best jumpa kawan alam maya ni.. perasaan tu lain macam hihi

    ReplyDelete
  5. bestnya leh jumpa2 camni.. kita? suami x suka la...hukhuk...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. bestnya jumpa kawan! ehh sheila macam tak baca je entri tu. hihi maaf diterima sentiasa :)

    ReplyDelete
  7. pesal makin selim je kak ? hohoo


    siapa yg sampai berbulu2 sangat tu kak. aigoo.

    ReplyDelete
  8. amboi mesti happy giler kan dpt jumpa kan

    ReplyDelete
  9. laaaa.....EZZA ni kawan se UITM akak......selalu berWASSUP geng2 UITM....dia mmg kelakar....

    ReplyDelete
  10. @ieda : tu la..umh dkt, tp ada je halangan..


    jom jumpa kak!!

    ReplyDelete
  11. @Falsya : sgt best..rs nk buat gathering je..


    tu la..tkt gak ada yg slh fhm..

    ReplyDelete
  12. @BERT : btl.. mcm monyet mendpt bunga.. hahaha

    ReplyDelete
  13. @ct kektus : eh, mana ada selim.. sm je la..


    xde siapa pun..cuma risau je

    ReplyDelete
  14. sonok kan jumpa rakan blogger.
    nk jmpa mk ni tak tau bila laaaa

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum mizz...suka dpt berjumpa kan...:)

    ReplyDelete
  16. agak jeles bile tgk MK jumpa kwn2 blog..

    ReplyDelete
  17. Biler nk jumper qaleef pulak..??:-)

    ReplyDelete
  18. adik akak Eza ni satu ofis ngan aku..

    ReplyDelete
  19. happy new year cik tina!

    wina pun banyakkkk cite basi belum up kat blog lagi ehehehehe

    ReplyDelete
  20. ada ke yg kata menunjuk2? adehhh...

    ReplyDelete
  21. huarghhh!!!...sgt hudoh pic niee...mak x suko!!!...*padahal gedik mlompat sbb pic masok entri*...mahap laaa, x terlayan dek tetamu yg tlampau ramai..sumo dtg serentak...seb bek ado somi tsayang...hik!hik!...

    Izan: den konai ekau ko?..muahahaha....

    ReplyDelete
  22. huarghhh!!!...pic hudoh!!!...mahap laa tina yo...layanan x seberapa...tetamu ramai bonar...mak x monang tgn...hik!hik!...mai laa laie nooo...walaupon xdo mkn² cani...hehehe..

    ReplyDelete
  23. eka tak dpt jumpa mak lagi.. kesian.. eh sekian.. hahahaha

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com