Jan 18, 2013

Downtown | Peplum

Assalamualaikum wbt...
 
 
Malam jemahat malam tadik..aku yang tak pernah² drive sendiri ke downtown memberanikan diri ke sana.. tau je la, dengan sesak, susah nak parking.. phewwww... semua hadek aku punya pasal..
 
 
sesi penjelajahan dan tawaf tamat.. sepanjang sesi penjelajahan tu..banyak benda yang aku tengok peniaga ni up to date.. hebat korang.. suka makkkkk

peplum sana..peplum sini.. peplum lagi.. dan lagi peplum.. tapi ntah nape haku tak ada napsu nak membeli walau sehelai.. 

well, sape duk area Bangi, Kajang, Putrajaya..pegila downtown Jalan Reko.. peminat peplum mesti meroyan tengok.. ehh, kat pasar malam Putrajaya pun banyak.. ok, tu je nak kabor..



weyhhh, menatang listen tu tak habis lagi ker?? bosan la.. isu orang menghina Islam tu tak ada pulak orang nak cerita.. tuuu, si Patrick Teoh yang lantang sangat tu.. tak marah pulak korang.. baca SINI..



sekian, okbai


notakecik : esok tournament hoi!!!

23 comments:

  1. dya pn dh terjebak beli sampi 3 helai..hihihii..peplum hrge pn mahai tau..lebih kurang $40-$59

    ReplyDelete
  2. mizz tina bawak sue pergi downtown boleh?? >.< kita kat cyberjaya ! hahahha, nak jugak borong peplum !! gerammm

    ReplyDelete
  3. peplum cantik tapi kalau mila yg pakai tak cumelll..domokkk !! haha..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum tina, downtown murah ye? dah lama tak jalan kat downtown uptown. heee. belum beli satu peplum lagi. malas nak ikut trend

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.. murah gak.. tula, xyah ikut sgt trend ni

      Delete
  5. akak teringin gak nak pakai peplum ni tapi perut dah naik hehe

    ReplyDelete
  6. trending gila peplum kan.. tapi memang comel pun!

    ReplyDelete
  7. ade eh kak kat sane. selalu g sane rembat tudung je huhu

    ReplyDelete
  8. Mn x yer...jln pun x nmpk kak sue...

    ReplyDelete
  9. apa x yer...selisih bahu pun x nmpl kak sue..

    ReplyDelete
  10. Memang trend sekarang ni kan. Sana sini ada peplum.

    ReplyDelete
  11. isu pasal Listen tu xde mende pun sebenarnya..tadi baru 1st time tengok video tu..tak terkesan apa2 pun..cuma aggressive attack terhadap seorang yg bertanya..:D

    ReplyDelete
  12. peplum cantik bila orang kurus pakai.
    teringin jugak, tapi bila mengenangkan diri dah naik 4 kilo ni, hmmm, pk banyak kali ni. kihkih

    ReplyDelete
  13. akakk, bukan sebab neo kena jual. hehee
    sebab konflik dgn beliau. tu yg mungkin tak dapat naik dah. sobsob

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...