Jan 15, 2013

Drama | Addict

Assalamualaikum wbt..

Ramai pulak hapdate pasal Merlin kannnn... aku memang tak tengok cerita epik² gitu.. tak tau la ngape.. kureng berkenan di hati.. tapi tau la mana satu Arthur, Merlin...

Banyak sangat seasonnya...tapi ramai pulak yang addict kan.. macam tu gak dengan cerita SmallVille..

pastu skang orang duk hangat citer pasal Setia Hujung Nyawa..termasuk aku la.. punnn aku tak nengok.. tak nengok kat tibi.. aku download je.. dah tayang waktu maghrib, acane nak nengoknya..

oleh kerana aku spesis gelojoh, maka aku telah berjaya membeli novel Setia Hujung Nyawa dan kenselkan peminjaman novel kat Cik Mot.. hehehehe.. yela, macam dah lama tak beli novel, so beli la...
 
aku baca sesiap dah novel ni.. so skang, tunggu drama berepisod lak habis.. kategori, bolehlaaaa


sekian
notakecik : kadang² telinga ni seakan penat dengar celoteh orang yang tak mahu kalah bila bercakap.. demit 

notalagikecik : semakin boleh melupakan twitter.. senang hati aku tak yah mengadap manusia propa

30 comments:

  1. tak layan merlin, tak layan setia hujung nyawa. haha same lah kite kak 1

    ReplyDelete
  2. akak pun tak nengok merlin apatah lagi setia hingga hujung nyawa tu..

    ReplyDelete
  3. dah baca novelnya, lepas ni mungkin membanding banding kan antara novel dan drama mana yang Best Pulak kan kan kan

    ReplyDelete
  4. Orang cakap mcm best cete ni bestla kot tapi mila xsempat tgk so beli novel jela..tapi lom beli lagi...

    ReplyDelete
  5. amboi...ko baca novel, ko bayangkan watak drama kat watak novel tu kan...baik ko ngaku...hehehe

    ReplyDelete
  6. drama melayu aku tak layan aku layan drama omputeh je .. tatau nape ngan selera aku ni .....

    ReplyDelete
  7. @cik nana : hehe..sm kan.. akak kureng sikit nk tgk tv..

    ReplyDelete
  8. @Nurulhuda Abdul Latip : klu dh terfollow, payah nk benti kan kak..

    ReplyDelete
  9. @♥cikmOt♥ : sy mengaku kak mmg sy bayangkan, tp asek failed je.. hahahaha.. sbb mcm xkena..

    ReplyDelete
  10. same x novel tu ngn citer buku?huhu..curious nk taw :p

    ReplyDelete
  11. tapi selalu best bila dalam novel tapi bila dah di drama kan jadi tak best . :B

    ReplyDelete
  12. saya pulak dah lama gila tak tengok tv..amat menyedihkan..hehehe

    ReplyDelete
  13. best merlinnn

    jom sertai blog saya

    ReplyDelete
  14. layan gitu2 jer drama ni... dh taim maghrib kann. mmg bz laa, nk mandi, solat, budak2 lg. huhuhhh..

    ReplyDelete
  15. same r wak..kureng skit r nak tngok ceta2 epik cam merlin tu...panjang sngt cetanya~ wuah! terasa cam nak beli lak novel tu pas bce entri ni~

    ReplyDelete
  16. x bace pun lagi novel ni. tunggu citer abis dulu

    ReplyDelete
  17. haku pon xbley blah tgk citer epik ni..raser cam bagus jer diorg ngn magis2nyer..hahaha..baik aku nengok drama melayu yg mmg jln ceritanye lebih kurang...hahahahah

    #citer ni sebenonyer heping ending..hahhah mode#kepoh

    ReplyDelete
  18. dulu tengok merlin tapi bila dia dah ada season2 ni malas nak ikot. huhuhu

    cerita melayu pulak memang dah malas nak tengok. nanti ending tak best buat sentap je ikot dari awal. hehehe

    ReplyDelete
  19. as for me, tak minat merlin tapi siapa yang minat tu memang kira hebat la kan.... gigih nak ikut citer2 bersiri nih..

    ReplyDelete
  20. Dedua cite tu tak tengok la plak. Hehehe. Ntah laa. Maken lama hidup ni maken kurang bersama tv. Cewwah ayattt :P

    ReplyDelete
  21. merlin dah habis. ingatkan ada lagi sambungan season 6. kesian athur mati dah.

    kite fanatik cerita merlin. sanggup maraton season 1,2,3 dulu2. hehee

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com