Jan 23, 2013

Hakikat | Pengalaman

Assalamualaikum wbt...

heyyyy,mak bizi hari ni.. plus hari ni nak halfday.. maka lelaju hapdate.. even ada 2 entry duk dalam draft, tak tau acane nak publish.. senang kata, tak tau acane nak habiskan..


nah Lelaki, nengok ni

wakakaka..memang pun.. mahap ye, aku tau tak kata semua..

sekolah rendah berlawan sape bawa pensil paling banyak.. siap bergaduh lagi.. naik nyampah aku.. mujur tak bertumbuk je.. tapi pernah la kena tumbuk curi dengan sorang budak lelaki ni, aku bantai balik pakai kasut.. hambek ko!!

naik sekolah menengah, seketul dua je bawa pen.. untung la kalau bawa, kadang² rembat kawan punya.. haku ni malang duduk sebelah meja lelaki.. selalu diorg songlap.. mula kata nak pinjam, terus jadi harta.. sebab apa tau jadi harta, DIA GIGIT PEN TU SUPAYA AKU TAK MINTAK BALIK.. keji perangai..

masuk U, memang sajeeeeeee buat muka kacak *kata kauuu*, pastu muka inesen untuk pinjam pen.. bila ditanya mana pen sendiri, jawab dia, bawa pennnnnnnndrive je.. hoi, tak lawak la!!! punnnn buat rete sdn bhd.. cantek muka kau.. ko hengat beli guna bulu hidung ke??

tapi benda macam ni la jadi kenangan.. ohhh, rindunya zaman muda² dulu..


sekian..



notakecik : tak menang tangan!!

13 comments:

  1. huhuhu.....itu dia perbezaan laki dan perempuan...

    ReplyDelete
  2. iima skolah mngh bwk pen je sebtg gk hehe :D


    cuma tk pinjm lah kalau hbs ink beli tp mmg sebtg je tkde pencilbox

    ReplyDelete
  3. ekekek yelah dikk
    kita x pernah miss benda2 nie
    macam dah tahu aje .. ;)

    ReplyDelete
  4. ahaah tu Na sokong even dari skolah menengah pun dyeorg dah pinjam pen org kekekek (maaf lkaum adam)

    =D

    ReplyDelete
  5. kekekeke.
    tapi kan daripada zaman sekolah dulu pen tak pernah habes dakwat. mesti hilang sebelum dakwat habes. mane pegi entah

    ReplyDelete
  6. rindu zaman muda?.. sekarang dah dewasa ek?.. hihi

    ReplyDelete
  7. haha. kreatifnya kawan akak sampai gigit2 pen. :D

    ReplyDelete
  8. saya ada satu pen ni dari sekolah sampai ke zaman kerja selalu ada kat tangan (jarang pakai tp nak kena ada), pemberian arwah. sekali my boss pinjam nak sign something, patah...boleh I menangis. dia ganti seploh yang lagi baik, still tak sama. menumpang manja kat sini jap yer :p:p

    ReplyDelete
  9. Yang ni lawak! Hehehe. Macam ni pun ada? Tapi memang realiti. Kita yg pompuan ni punya la complete stationaries sbb malas nak pinjam2 kannn? Kalau ada yg tak cukup, macam leceh je nanti. Tapi yg geget pen sbb nak wat harta tu memang keji sangat. Haih! Geli kut nak mintak balek. Hakhak!

    ReplyDelete
  10. hahahahaha..yg ni memang terasa..sebab dulu2 masa belajar pun selalu pinjam pen org..kes pergi kelas tertinggal pen..kalau exam pun, bawak sebatang pen jer..

    ReplyDelete
  11. haha..mmg betol la apa yg ada pd gmbr tu..da nampak n rasa sendiri... :)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com