Jan 7, 2013

Hiburan | AJL

Assalamualaikum wbt..


Wahhh..bertubi² status kat FB pasal AJL kan.. kat blog pun ada gak.. ok la, sharing untuk orang yang tak tengok macam aku ni hahhh... aku pun tak paham nape aku tak tengok.. hurmmm

paling tak boleh blahhhh status sorang ni yang tensen dan kuciwa bila terlepas satu persembahan lagu yang dia minat sebab layan anak dia.. LOL.. yang nak kecewa sangat tu kenapa.. layan je la anak tu.. hadoiiii..


Dulu, aku taksub sangat dengan mende² hiburan gini.. siap pegi tengok live lagik.. ko tau tak betapa hazabnya nak masuk dewan tu? start kul 8.30, kena ada kat sana kul 5 untuk beratur sehingga pintu masuk di buka.. berapa jam tu?? berasak² nak masuk..berebut²..lastnya aku duduk kat tangga.. gila!!


ok habis..sambung pasal komen pasal AJL.. ada yang pertikaikan kenapa Terukir di Bintang menang.. juri nilai berdasarkan lagu, bukan vokal penyanyi.. dah tajuk pun juara lagu kan.. yang aku heran, siap "puihh"kan lagi kemenangan lagu Yuna ni.. pelik la manusia ni..buta seni.. *aku pun buta seni*


ok, sekian...


notakecik : siyesli mengantuk..ngape ni??

19 comments:

  1. Tulah akak pun tak nengok beria sebab dah tido awal..dah tua kot pasal tu biasa2 je..:)

    ReplyDelete
  2. aku x kesah pun dia menang. sebab aku suka dia..hahahaha

    ReplyDelete
  3. ala kak kita komen-komen pun bkn kita dpt duit kan ? hehe..lantak pla nak ckp ape :p

    ReplyDelete
  4. ajl zaman dlu2 sangat best.. program wajib tengok.. tapi skang hmmm.. layankan aje hehe

    ReplyDelete
  5. ajl zaman dlu2 sangat best.. program wajib tengok.. tapi skang hmmm.. layankan aje hehe

    ReplyDelete
  6. tak tgk langsung. tgh golek2 dgn yaya sambil dodoi dia nak tido. tahu result kt fb jer. mcm mk kata ramai yg updet kannn...

    ReplyDelete
  7. tengok ajl sambil buat keja lain.so tak concentrate sgt & tak tau apa yg best n tak best hehehe

    ReplyDelete
  8. akak tak kesah pun saper yang menang...

    tapi nilah orang...kata juara lagu...so kena nengok lirik dan melodi lagu...jangan nengok pada artisnya...

    dah lagu yuna tu unik...saper pun yang bawakan tak jadi masalah...hurmmm

    ReplyDelete
  9. biasalah dikk
    rasanya tiap2 tahun ada aje yg x puas hati kan ..
    sib baik akk x tgk ekek
    kalau tgk agaknyee komen macam mana agaknyee ekeke ;)

    ReplyDelete
  10. yuna menang sebab lagu tu unik..hehehe.

    ReplyDelete
  11. tengok sikit² je semalam sbb melayan anak² yang nak tengok kartun :)

    tahniah yuna & semua pemenang!

    pssst: saya pun buta seni jugak..

    ReplyDelete
  12. ko sama cam aku ....
    aku tgk serupa tak de prasaan ...sambil main tukar TV2 tgk Did you about Morgan... tu ke ek tajuk filem mlm td ... cite tu best ...hahahaha

    ReplyDelete
  13. memang seksa kalau nak masuk konsert ke apa. lagi2 yang free admission kan. aduhaaai

    ReplyDelete
  14. ngantuk gak...tengok semalam sambil iron baju kemas rumah etc..oklah dengar hihi....

    cuma part mojo je tengok sebab handsome gitu

    ReplyDelete
  15. to be honest sy x berapa gemar yuna punye lagu tapi bila dengar aizat yg nyanyi kan rasa best sebab cool je

    ReplyDelete
  16. Na kecewa black x menang.tp ok laa menang utk persembahan =)

    ReplyDelete
  17. Akk tngk gitew2 jer..biler dak qaleef nk tidor trs tutup tivi..sbb tak nk qaleef dngr lagu sbg pembelajaran terakhir sblm die tidor..akk tak rela..huhu

    ReplyDelete
  18. namee dah tak minat langsung ajl. hmm. entah la. ajl skang dengan dulu macam tak sama dah. :/

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com