Jan 15, 2013

Hilang Idea | LISTEN

Assalamualaikum wbt

lepas lunch tadi, kononnya aku nak buat entry lain.. tapi menyempat tengok FB..tetibe ada fenomena LISTEN..LISTEN..LISTEN..LISTEN..LISTEN..LISTEN..LISTEN..LISTEN..
LISTEN..LISTEN..LISTEN..LISTEN..LISTEN..LISTEN..LISTEN..LISTEN.. LISTEN..LISTEN..LISTEN..LISTEN.. LISTEN..LISTEN..LISTEN..LISTEN.. LISTEN..LISTEN..LISTEN..LISTEN.. LISTEN..LISTEN..LISTEN..LISTEN..
 
owh..banyaknya!!!!
 
aku memula tak  paham mende la sampai jadi trending sangat ni.. rupe²nya pasal ada satu forum kat UUM..



nak tau lebih, baca blog ni => FizGraphic



tak paham dengan segelintir manusia yang mana semua perkara nak dipolitikkan.. okbai


notakecik : LOL

37 comments:

  1. letih mata nak melihat...capek telinga nak mendengar pasal hal yang nak dipolitikkan...

    ReplyDelete
  2. Ok baru paham pas baca blog tu..listen..listen..

    ReplyDelete
  3. skg musim nk pru maka smua bnda nk dipolitikkan hihi

    ReplyDelete
  4. okay, paham dah kenapa. hahaha. kat twitter pun kecoh kot pasal hal ni. tapi tak kuasa nak siasat sebab apa. rupanya pasal ni.

    ReplyDelete
  5. entahlah.. tak tau nak komen apa.. cuma saya rasa tak adil sebenarnya cara pelajar tu dilayan..

    ReplyDelete
  6. looks funny bila sharifah tak jawab bawani tapi end up let me speak let me speak..listen listen listen. hehe.

    ReplyDelete
  7. hai macam2 ler skrng ni... hehe nk continue baca kt blog Fizgrahic plak..

    ReplyDelete
  8. patutla tengok trending kat sana sini

    ReplyDelete
  9. Semua orang nak listen listen je sekarang ni... :)

    ReplyDelete
  10. ape tuu .. ape tuuu

    kena listen ke ..
    kang ngantuk ekeke ;)

    ReplyDelete
  11. Baru tgk gak video ni tadi. Listen listen listen! Let me speak. Hehehe. Kalau bab politik ni, biasanya hanya melihat sambil tersenyum :)

    ReplyDelete
  12. tp mmg tak wajar ...letak jawatan segera

    ReplyDelete
  13. Ada gak tgk kat FB tadi. Siap buat lagu lagi ☺☺

    ReplyDelete
  14. kalau pasal politik nie memang selalu kontroversi.. maleh nak layan.. hihihi :D

    ReplyDelete
  15. dah tengok petang semalam..
    hari ni dah macam-macam lagu yang keluar pasal LISTEN ni..

    ReplyDelete
  16. kite pon pelik apehal tetibe semua org pos pasal mende tu. kite kan boleh tahan lembabnya itu. hahaha

    dah donlod dah video tu balik rumah baru nak tengok.

    ReplyDelete
  17. @Rara Nasiha : haha..agk dh, msti kt twitter jd trending gak...

    ReplyDelete
  18. @Namee Roslan : dia dh kalah, dats y non stop ckp listen je.. hehe

    ReplyDelete
  19. @eima : moh kite anta memorandum.. hahaha

    ReplyDelete
  20. @Kakizan Omar : so, meh kite layan blog je.. hehehe

    ReplyDelete
  21. @ros_reeza : tula..ramai duk buat troll psl ni..

    ReplyDelete
  22. @J.Syazwana : hahaha..awk guna ram brape mb ni???

    ReplyDelete
  23. kite baru tahu semalam. sebab matlutfi buat parodi baru kite tahu. huhuu

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com