Jan 16, 2013

Jalan Jalan | LANGKAH CERIA PUTRAJAYA

Assalamualaikum wbt..

Dah puasa fenomena listen..listen..listen.. sampai ada aku dengar orang sebut lesson.. erkkkk.. pastu banyak pulak gambar binatang kuar kat pesbuk.. paling hot dah tentu jerung.. yang vavi pulak nakkan status halal.. hahahaha.. LOL

sudah!!!!

aku senarnya dari dulu duk cari aktiviti yang dibuat kat Putrajaya khususnya aktiviti jalan kaki.. lari² tak nak, semput aku.. nek beskal lagi tak nak, kematu pungkuk.. kalau beskal santai² ok la..

so semalam, ku lihat ada satu poster kat FB PPj.. cambest sebab sebelum ni aku selalu terlepas untuk join aktiviti jenjalan tanpa rasa bersalah kat Putrajaya.. 

Nah, nengok ni ↓↓↓
tajuk pun Langkah CERIA Putrajaya, maka kena la gelak² sakan, sengih² kerang, senyum² kambing masa berjalan tu.. ceria babe..ceria!!!

apa lagi, mai la turun Putrajaya setiap Ahad minggu ketiga.. Ahad ni la hoi!!!


sekian..


notakecik : skang ada certain tempat kat Bangi yang tak ada air.. mujur umah aku ada air.. kesian sape duk umah flat, apartment bagai tu.. nak hangkut air.. phewwww.. SYABAS, cepat sikit buat keje tu..

17 comments:

  1. seronoknya langkah ceria..:) akak paling tak suka kalau air takde ...

    ReplyDelete
  2. sejak tan sri aseh amik alih perbadanan...banyak program diadakan untuk menyemarakkan lagi putrajaya..

    good work tuk tansri...

    ReplyDelete
  3. @♥cikmOt♥ : amboi..amboi..puji lelebih lak.. hahaha

    ReplyDelete
  4. itu la yang..akak pun dr semlm duk dgr listen listen listen nie..stress plak rase..hehhee..

    wahhhh, bestnye at least ade gak Putrajaya nak wat aktiviti kan..;)

    ReplyDelete
  5. @Falsya : hahaha..jgn stress sgt..

    yup..jom join!!

    ReplyDelete
  6. sebenarnye bagus jugak tp ade jugak keburukan nye ...

    kemasukkan ke putrajaya tanpa had memberi risiko pd penempatan disini ... bila xde kawalan jenayah pun byk ...

    ReplyDelete
  7. Iyer lah. Bangi tak de air smalam.

    ReplyDelete
  8. @eima : yg tu mmg bahaya.. tp sy xmembayakan org kak.. hehehehe

    ReplyDelete
  9. @ct cheery : jom... hahaha.. xdpt bayangkan acane..

    ReplyDelete
  10. Rajennya nak join mende2 gini. Eh, 10 ribu langkah tu pun banyakjugak tu. Yg tak tahan, kena ceria lak. Hahaha! Setiasa senyu kambing la sepanjang 10 ribu langkah tu ya! Lawak la :P

    ReplyDelete
  11. akak, spect hitam jangan lupa. bertambah ceria perjalanan tuu. haha

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com