Jan 17, 2013

Jom Bercuti!!!

Assalamualaikum wbt..


kemain tajuk ye ko Tina.. miahahaha...


Aku hari tu ada nengok kat emel, ada la best deal untuk pegi bercuti even 2hari, tapi berbaloi sangat dengat harga.. maklum la, aku suka subscribe macam².. Groupon, LivingSocial, MyDeal.. hah, nampak!! kan saje nak semakkan emel sendiri..


then, bila Cik Mot kabor dia ada beli kupon untuk bercuti kat Gold Coast, Australia Morib, terus dengan gelojohnya aku cari.. 
 
 
 
Gold Coast Morib Resort 
RM198 for 2D1N.. murah kan?? tapi kena beli kat SINI..


aku verangan nak beli.. tapi masa bila aku nak pegi?? tak nak la jadi macam trip pegi KK aku minggu depan yang aku terpaksa cancelkan.. burn gitu je tiket flight.. tsk.. tsk.. *nanges tepi tasik*


ehhh, ada lagi..



Bukit Merah Laketown Resort..
 
yang ni lak RM228 for 2D1N.. ok la tu.. beli SINI..


 kebanyakannya ada waterpark.. sesuai la untuk mereka yang suka mandi manda kat tempat macam tu.. aku xgemar.. LOL..


kat Groupon, LivingSocial, MyDeal dan beberapa web lagi, banyak je kupon yang dia tawarkan.. dan tak semestinya untuk vacation je.. makan.. kereta.. gajet.. aksesori.. pakaian.. servis.. spa.. etc..etc..etc


TAPI!! kena ingat bahawa kena berhati²..  ada gak yang hanya indah khabar dari rupa.. =)
 

sekian...
 

notakecik : nak honeymoon kat mana ye?? *tetibe* wakakakaka

40 comments:

  1. bercuti la kat pangkor ni..bole aku blanje seafood :)

    ReplyDelete
  2. Groupon tu ada jugak salu masuk email, tp tak pernah tgk pun apa yg ada. Hahaha! Dah lama gak tak cuti2 ni. Salu gak la berangan nak cuti sana sini, tapi nak survey tu yg malas. Apa lagi benda tu kan harganya tak tetap. Tyme promotion murah laa. Tu yg nak kena sentiasa alert tu :D

    ReplyDelete
  3. @Liyaa Mf : tula, mmg kena alert klu nk yg murah.. yg payahnya, weekdays..

    ReplyDelete
  4. bukit merah laketown resort tu rasanya puas hati pergi tu awak..hehehe

    ReplyDelete
  5. suke tgok deal2 mcm ni..mulot ternganga ngaga rase murah sgt..tp still takot tuk beli..huhu

    ReplyDelete
  6. besttttttttttttt Na dah pergii mmg besttt =DD

    ReplyDelete
  7. holar..tp pas aku bersalin la..heheheh..aku nak blik jb ni :)

    ReplyDelete
  8. wuah bestnye kalo dpt p gol kost tu...ah? cancel p KK...napa wak?

    ReplyDelete
  9. tulah. kang nampak je murah, tapi sebenarnya ada pulak cas2 lain kang. :)


    honeymoon kat crabi ke kak. chantekkss. :D

    ReplyDelete
  10. percutian 2d1n adalah tidak Best dan tidak puas... Huhuhu klu nk bercuti sekurang kurangnya elok amik 3d2n

    ReplyDelete
  11. pegi nnt time dah kawin lah. boleh honeymoon sekali hehehe

    ReplyDelete
  12. akk berminat sgt yg goldcoast tu..tp xthula bila nk gi..kena rncg bebetulkan?

    ReplyDelete
  13. Mengenangkan skrg ngah sibuk nak pindah..dan pakai bnyk duit..jd terpakse luperkan niat nk bercuti..sobsob..

    ReplyDelete
  14. bestnyeee...xpe la..tgu ade duet sndr..huhu

    ReplyDelete
  15. penah pegi bukit merah tp xsempat nak jalan2 situ. saddd. hoho

    ReplyDelete
  16. @cik fadh : tkt tertipu ye.. kwn akak ramai dh beli..

    ReplyDelete
  17. @krole : hehe..ada sesuatu yg menghalang..

    ReplyDelete
  18. @ct kektus : huahuahua..mmg teringin nk krabi dik oiiii

    ReplyDelete
  19. @the malay male : hehe..klu dkt 2d1n cukup..nk jauh, better 3d2n la..

    ReplyDelete
  20. @Chekgu Azrine : beli je dl kak kupon ni.. sbb valid smpi hujung thn

    ReplyDelete
  21. @Aty_Fared : xpe kak, nt leh bercuti kt umah baru.. ok apa..

    ReplyDelete
  22. klu laketown tu ...hmmm tak best kot

    ReplyDelete
  23. Nak bercuti jugak. Tension kerja.. huhu.. nak rehatkan minda.

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com