Jan 16, 2013

Kadangkala

Assalamualaikum wbt


Kadangkala mata silap memandang

Kadangkala telinga silap mendengar

Kadangkala kaki silap melangkah

Kadangkala mulut silap berbicara

peace yawwww

Itu je.. ngeeee

Tapi aku suke kadangkala yang ini ↓↓ 
“Kadangkala ALLAH swt hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh dan kilat.. Puas kita menangis, mencari di mana matahari! Rupanya ALLAH swt nak hadiahkan kita PELANGI..” 
 ♫♫Pelangi, pelangi
Alangkah indahmu
Merah, kuning, hijau
Di langit yang biru.....♫♪


sekian.. hehehe



34 comments:

  1. Assalamualaikum. motif sungguh tina ni. dia nak menyanyi rupanya. hahaha. sheila pernah tengok pelangi double! masa tu tengah jalan kaki nak g sekolah amik SPM. heee :)

    ReplyDelete
  2. kadangkala saya terlupa siapa saya..eh eh...

    ReplyDelete
  3. @Sheila Salim : salam.. hehehe..sj nk hiburkn hati sendiri.. wow, mesti teruja kan..

    ReplyDelete
  4. @♥cikmOt♥ : motip?? mkn semut byk la tu.. hahaha

    ReplyDelete
  5. @PaPa Blogger : ok², tp skang xleh sbb kt opis fb kena block.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Kalau pasan, hidup ni memang penuh dengan kadangkala. Hahaha!

    ReplyDelete
  7. Yea akak pun suka..Tuhan Maha Mengetahui segalanya.

    ReplyDelete
  8. ada maksud yang tersirat ni.. hehehe. tapi ia sememangnya adalah betul :)

    ReplyDelete
  9. sama2 lah..kite muhasabah diri..

    ReplyDelete
  10. tu la kite cuma manusia biasa

    ReplyDelete
  11. setiap yg phit akn mnis akhirnya...

    ReplyDelete
  12. forever in love dengan ayat matahari dan pelangi tu :)

    ReplyDelete
  13. love the poem..

    Mode x stabil gak..haizz!

    ReplyDelete
  14. we nvr be perfect but we would improve

    ReplyDelete
  15. DIA ambik sesuatu dr kite. mungkin sbb nak ganti dgn something yg lg better

    ReplyDelete
  16. @Liyaa Mf : hahaha..sgt byk kadangkalanya...

    ReplyDelete
  17. @BERT : buh gula lebih sikit nk lagi manis.. hehehe

    ReplyDelete
  18. @combi : improve to be perfect.. but nobody's perfect rite..

    ReplyDelete
  19. @Lyaa Suriany : agreed!!! ada yg lbh baik menanti..

    ReplyDelete
  20. dlm dunia nie memang banyak kadang2 kan dik ... ;)

    ReplyDelete
  21. hidup tak selalu cerah. kan kak. :)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com