Jan 23, 2013

Kayuhan Ceria @ Putrajaya

Assalamualaikum wbt..

Lagi sekali PPj buat aktiviti.. kalau sebelum ni Langkah Ceria Putrajaya, kali ni mengayuh pulak.. ayuh!! *hamboihhh tina, hover*

KAYUHAN CERIA @PUTRAJAYA

korang nampak tak?? nampak tak?? nampak tak cabutan bertuah dia tu.. 

so, kalau nak join..call je nombor yang tertera ye..

sekian...


notakecik : update laju²..nak balik.. yay!!!

26 comments:

  1. banyak event beslah bulan ni. ala cuti la pulak

    ReplyDelete
  2. adehhh dah xde stamina dah nak kayuh ehehehe

    jeles ni dia balik cepat! :)

    ReplyDelete
  3. menarik aaa cabutan bertuah tu...

    ReplyDelete
  4. menyemarakkan putrajaya...
    terbaik buat tan sri aseh...hehehe

    ReplyDelete
  5. cabutan bertuah dye tu menarik!!!!! =D

    Na nk basikallllllll =)

    ReplyDelete
  6. gempak gile hadiah cabutan bertuah die. pehhhhhhh

    ReplyDelete
  7. syok ni tp tgk jela mpu huhu

    ReplyDelete
  8. jauhh lah. hihi takpelah kayuh kat basikal kat rumah jela. ekeke

    ReplyDelete
  9. nak balik dah?.. half day ye.. huhu.. nak jugak.. tapi, tak boleh ni..

    ReplyDelete
  10. nak join tp krole jauh kat sabah...argh! sayangnye tak dpt nak join~

    ReplyDelete
  11. ooohhhh. aim nak kan cabutan bertuah je ea ? haha

    ReplyDelete
  12. tak mo la kang org spesis cam aku nk langgar org naik beskal

    ReplyDelete
  13. samsung tab tu.. wah.. pergi awak.. mana tau ada rezeki :)

    ReplyDelete
  14. part mengayuh x mau..lucky draw i like ♥

    ReplyDelete
  15. cabutan bertuah dapat kayuh free hadiah dia ;P

    ReplyDelete
  16. basikal disediakan tak? hehe. first time datang sini. cantik blog! :)

    ReplyDelete
  17. Dah lama tak mengayuh. Kayuh 5 minit ntah2 cramp dah kaki. Hahaha!

    ReplyDelete
  18. Seganla sis..dah kertu naik basikal..hehehe..penh cuba naik anak punya yg besar tu..rasa cam mak bdk yg hover!!

    ReplyDelete
  19. wah...kene g ni sbb nk kurus balik..hahahaah..
    tina, ko nk sikit x lelemak degil aku ni,..?aku da bersalin ni aku nak sedekah lelemak degil..hehehe

    ReplyDelete
  20. kak. rindu Putrajaya. :'( bestnya jadi penganggur.

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com