Jan 9, 2013

Kreatif | Daun

Assalamualaikum wbt..

siyesli kepala aku tetiba lak sakit ni.. padahal aku nak buat entry pasal salon best kat Bangi.. semalam baru pegi sana, kiranya dah 2kali.. tapi tak larat nak menaip.. mata aku kecik besor kecik besor je ni.. mahap la tak dapat reply komen korang.. bw pun semput² je ni..



so, aku share gambar ni je la.. 
 

kreatif pulak yang buat ni.. nampak nice.. 

boleh la aku buat doorgift kawen nanti kalau aku kreatif jugak.. LOL


notakecik : tekanan kerja buat kepala aku sakit kot.. benci mengadap nombor.. dari hujung tahun sampai skang, tak habis² mengadap benda sama.. sort slip, sort slip.. bosan!!!

24 comments:

  1. memang kretip...suka menda cam gini

    ReplyDelete
  2. pehh memang hebat!

    dont pening2 ye

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. kasi daun ke doorgift kawin? hee sheila nak framekan nanti. hihi

    ReplyDelete
  4. nama keje kan kak?
    daun tu sangat kreatif !

    ReplyDelete
  5. kalau yang buat tu akak.. confirm.. abstract jer.. hihihihi :D

    ReplyDelete
  6. cantik giler..

    mmg sgt teliti la org yg buat ni.

    kalo eka,rabakkkkkkkkkkkkkkkk

    hahahaha

    ReplyDelete
  7. klo ko kretip watkn tuk aku 1..tp aku nk ko guna daun pusang k..besar sikit..hehe

    ReplyDelete
  8. Cantiknya. Sangat kreatif & seni.

    ReplyDelete
  9. erk. org yg mbuat ni tak pening ke? halus2!

    ReplyDelete
  10. wow...kreatifnya... terbaiklah...

    ReplyDelete
  11. sapela yg kretip ni.. bgusnye!

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mizz...cantik la gambar tu...:)

    ReplyDelete
  13. eeehhh. ni dia buat pakai tangan ke kak ? ke photoshop jugak ni ?
    nampak canteks. :D

    ReplyDelete
  14. gambar 1st tu ohsem la..betul2 teliti dia buat..:D

    ReplyDelete
  15. berpinar mata kalau nak buat. takut rabak je daun tu kene kerjakan. hahaha

    ReplyDelete
  16. mmg kretip sgt kan.. daun yang rapuh pun boleh buat.. guna iklan dive kot bagi duit tu teguh

    ReplyDelete
  17. berseni gila la orang ni. cantik!!!

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com