Jan 14, 2013

Neo..Neo..Neo

Assalamualaikum wbt..

Lepas aku buat entry pasal Gila Kereta..ada la blogger ni terus beli majalah tu.. mekaseh ye PapaAdam..

Pastu, start dari situ ada la terselit pasal Gila Kereta kat keyword aku.. itu ok lagi.. 

masuk pulak Neo.. pun ok lagi..

masuk lak cara nak modified kereta..pun ok lagi..


tapi yang tak ok bila ada yang cari ini

 "bangganya bf bawak neo".. => motip?? nak buat laka² pulak cari mende ni.. miahahaha.. 




kendian, datang pulak ini ↓↓

"kacaknya bila parking neo kt kedai" => kacak sangat!! kehkehkeh.. lagi laka² tau tak..



mende la korang carik ni hoi??!!! ni semua Neo punya pasal walaupun bukan Neo aku.. masa aku duk citer pasal skuter aku, tak ada lak nak melekat kat keywords, nampak sangat skuter aku tak pemes...kahkahkah... yela, ego je kot.. LOL

sekian..

dulu bercita² nak beli neo gak.. tapi stock yang ada tinggal CPS..mahal wooooooooo..


notakecik : moody gilos!!

27 comments:

  1. byknya idea akak update entry, mila lemau dah ni...malas nak up entry takde feel...

    Neo memg cantik walaupun mahal..rasa nak tukar ke neo bole????heee~~

    ReplyDelete
  2. hahahahhaha...gitu punye ayat pun ade org nak google ker..pelik betul..

    ReplyDelete
  3. kelakar keywords. rajinnya lah siapa yg google ! hehe.

    ReplyDelete
  4. dulu pon aku gile noe tina,...tp disebabkan aku penah basah lencun gara2 kene duk seat blkg neo..trus aku batalkan hasrat murni dan tersirat aku tu...hahahah

    ReplyDelete
  5. yee tu ... dia .. glam kejap ! ;)

    ReplyDelete
  6. siapa la yang menggoogle tuh kan

    ReplyDelete
  7. hahaha..motip?hahahh..gelak ase..

    ReplyDelete
  8. bangganya bila bf bawak neo tu agak sengal haha

    ReplyDelete
  9. Heheh..siap bangge lak hek..
    Akak dulu pon nyaris beli neo..tp ngnangkn 2 pintu tak jadi..tp..neo mmng kacak..:-)

    ReplyDelete
  10. gud la MK ni. full of idea. eehh sorry last week akak terlepas geram kat sini. bukan marah MK, teringat yg mk buat entry haters ke ari tu...

    ReplyDelete
  11. HAHAHAHAHHAHA !
    nak soh akram tukar neo ah ceni. wakakaka.

    tp tak minat lah kereta dua pintu ni.
    heeee

    ReplyDelete
  12. member pun guna neo. dua pintu dan erap jugak tanya kalau ada anak2 sian dia orang tak blh nak berlumba siapa keluar dulu. (^_^)

    ReplyDelete
  13. @Mila Ahmad : ngah byk idea bykla entry.. hehehe..

    xbole.. hahahaha

    ReplyDelete
  14. @combi : motipnya bangga seyhh.. hahaha

    ReplyDelete
  15. @Aty_Fared : tu la pasal kak.. bangga sgt!!

    xpe kak, blh je beli..buat kereta "basahan".. kekeke

    ReplyDelete
  16. @ameris : ngah full ni mmg la kak..hehe..

    eh, xpela..faham akak ngah mrh ms tu.. normal la kak, manusia iri hati..

    ReplyDelete
  17. @J.Syazwana : kakakaka...untung² kembang idung tu nanti sbb banggaaaaaaaaaaa sgt

    ReplyDelete
  18. semua orang suka neo gamaknya. haha :D


    lepas ni tak merasa dah kite naik neo. sobsob

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com