Jan 16, 2013

Panggilan Hangit

Assalamualaikum wbt

Skang aku dah tukar radio..dari dengar Suria fm kepada Hot fm..pagi je la..

Kat Hot fm kan ada panggilan hangit kan..pagi tadi punya isu tahan..buat salah..mende apa tah lagi.. niat nak kenakan orang, nak gelak².. nak laka².. tapi kadang² dalam yang sama macam over.. itu kata aku..

macam kes pagi tadi, kesian budak tu kene.. menangis².. cuak maybe..

bila gini, aku teringat kes jururawat Kate Middleton yang bunuh diri pas terkena panggilan hangit dari stesen radio Australia.. nampak, jadi kes serius kan..

nak bergurau biar beragak..berpada..


sekian..



notakecik : tersalah call orang pun kadang² boleh menyakitkan hati orang yang dia call.. mendeeeeee la!!!

31 comments:

  1. byk pros n cons sebenarnye bende2 gini..sbb kite xtau penerimaan org yg kene tuh mcm mana..suke dgr panggilan hangit yg kelakar..tp kalau dh start maki2 marah2, terus tukar channel lain..;)

    ReplyDelete
  2. kdg2 suka, kdg2 xsuka pulak panggilan hangit ni..

    ReplyDelete
  3. Terlepas dgr lah pagi tadi. Cuma dgr FBI kena panggilan hangit pasal interview ☺☺

    ReplyDelete
  4. betui kadang tu melampau .. tp kite pun sama melampau gak asek gelak kan org je bila dr die kena panggilan hangit ..klu aku saman je radio tu ..sape suruh main2 kan aku ceit

    ReplyDelete
  5. @Falsya : btl²..yg lawak tu mmg lawak.. tp bila dh jd siyes, maleh layan sgt

    ReplyDelete
  6. yup, betul tu.. kadang-kadang terover kan.. kesian kat orang tu.. nak gurau biar berpada kan. tak semua boleh menerima gurauan kasar..

    hihihi

    ReplyDelete
  7. @eima : akak la gelakkan melampau.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. @ros_reeza : tu la..pttnya fikir dl sblm nk kenakan org

    ReplyDelete
  9. haah, kadang gurauan dia agak kasar jugak...tak suka...

    ReplyDelete
  10. betul tu, nk bergurau pun biarlah berpada2 kan . done clik2

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mizz...betul tu kesian budak tu tadi...:)

    ReplyDelete
  12. tak suka panggilan hangit. kdg2 hover cara gurau tu. menjatuhkan air muka, maruah. wpun x nmpk.

    ReplyDelete
  13. panggilan hangit ni kadang2 buatkan orang sakit hati & berdendam

    ReplyDelete
  14. @Mas Zull : salam mama.. kann, smpi trus xnk bercakap..

    ReplyDelete
  15. @najihahfara : mmg pun.. tak berhengat nk gurau..

    ReplyDelete
  16. Dah lama tak dengar panggilan hangit ni. Tapi betul. Kdg2 tu melampau gak gurauannya sampai buat org menanges. Patutnya panggilan hangit ni buat kat artis je. Tp betul2 buat la, bukan plan. Baru la boleh menguji tahap kesabaran artis tu. Ngeh2 :P

    ReplyDelete
  17. kadang2 makan banyak lg best dr makan sikit...hahahah

    ReplyDelete
  18. kadang2 megena tu terlebih2 plak..

    ReplyDelete
  19. Itu la sometimes bergurau tak bertempat. salam kenal.

    ReplyDelete
  20. @Nastyna : diorg xpeka..


    salam kenal juga...

    ReplyDelete
  21. tu gurauan ter-over kot. kalau sampai bunuh diri, aish, memang tertekan betul orang tuu.

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com